Van köztetek olyan aki nem szedett terhes vitamint?
Figyelt kérdés
A dokim Azt mondja Hogy nincs szüksègem terhesvitaminra, mert hogy attól csak hizok. A folsavat is csak a 20. Hètig kellet szednem. Most vagyok 23 hetes! Van köztetek olyan aki szintén nem szedett vitamint? Vagy ugyan ezt tanácsolta neki az orvosa?2014. szept. 21. 20:05
11/14 anonim válasza:
Én a 12. hétig szedtem. Onnantól a doki és a védőnő is azt mondta, nem kell szedni. Magnéziumot szedtem és vasat.
12/14 anonim válasza:
Az én dokim sem ajànlotta.A vérképem rendben volt és van is.A folsavat azt igen én is szedtem.Mind a 3 gyerekem 3,5 kg feletti lett és egèszséges.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindannyiotoknak a válaszokat!!! Teljesen megnyugtattatok!!! :)
2014. szept. 21. 23:20
14/14 anonim válasza:
Én végig szedtem az elejétől az előző terhességemnél, nem híztam sokat és a baba is 3050 grammal született rendes időre. Szóval szerintem az butaság, hogy hízol tőle meg nagy baba lesz. Ja, és 17 hónapos koráig szoptattam, akkor is szedtem, emellett azért ettem sok gyümölcsöt is. Most is szedek, bár nem mindennap, 25 hetes vagyok, 3 kg-ot híztam, normál testalkattal. Senkit nem akarok rábeszélni, csak leírtam a saját tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!