Van köztetek olyan aki nem szedett terhes vitamint?
Figyelt kérdés
A dokim Azt mondja Hogy nincs szüksègem terhesvitaminra, mert hogy attól csak hizok. A folsavat is csak a 20. Hètig kellet szednem. Most vagyok 23 hetes! Van köztetek olyan aki szintén nem szedett vitamint? Vagy ugyan ezt tanácsolta neki az orvosa?2014. szept. 21. 20:05
1/14 anonim válasza:
Nekem sem javasolta sem a nődokim, sem a védőnőm, és nem a hízás miatt, hanem úgy egyáltalán. Azt mondta a doki, inkább egyek normálisan, változatosan. Vasat kellet szednem a 6 hónaptól. Meg néha ittam ilyen pezsgőtablettákat. Semmi mást nem szedtem.
2/14 anonim válasza:
Valóban nem szükséges már ilyenkor. A vashiány előfordul, de arra meg kevés a terhesvitamin.
3/14 anonim válasza:
A folsavnak valóban csak az első trimeszterben van jelentősége. Én a terhesvitamint is csak akkor szedtem, utána már csak elvétve.
4/14 anonim válasza:
En 28 hetes vagyok es alig szedtem a terhesseg alatt,akartam en de 3félét is kihanytam állandoan:( aztan egy bennem marad de nem esik jol igy hetente egyszer ketszer veszek be belőle!vasat viszont szedem mert erős vashiányom lett a terhesség alatt..
5/14 anonim válasza:
Nem szedtem terhesvitamint, mert úgy voltam vele, hogy nagy átverés az egész. Amire a szervezetemnek szüksége volt, azt úgy is jelezte kívánósság formájában. Soha nem lett rossz a vérvételi eredményem sem. Egészséges kisfiút szültem, aki ma már 8 hónapos rosszcsont :)
6/14 anonim válasza:
Mi megvettük de mivel nem tudok lenyelni ilyen nagy gyógyszereket így nem szedtem. Enni is mindig azt ettem ami jól esett nem voltam rákattanva h ennyi és ennyi vitamint meg többet egyek. Egészséges 7 hónapos kislányom van :)
7/14 anonim válasza:
Nem szedtem terhesvitamin. Egyik ismerösöm nagyon elhízott tőle. Másik ismerösömnek majdnem 4kilós babája volt. Tömtem magamba a sok gyümölcsöt, jobban oda figyeltem az étrendre. És ígyis 3250grammal, és 53 cm-el született a kisfiam. Ha lesz következő ( tervben van de csak később.) nála se fogok szedni. :) Mindenki maga dönti el, hogy szedi-e vagy nem.. 4 hós baba anyukája. :)
8/14 Ditta323 válasza:
Én sem szedtem semmit, még folsavat sem. Se vashiány, se fogromlás. Amúgy a sok "vitamin" miatt is vannak nagy babák. Lassan 3 hete szültem és semmi bajunk.
9/14 anonim válasza:
Csak a 12. hétig. Utána abbahagytam mindent (terhesvitamin, folsav, vas, magnézium). Egészen a végéig nem szedtem semmit. Változatosan étkeztem, és ennyi.
10/14 anonim válasza:
Nem szedtem terhesvitamint,meg mindenféle bogyókat, amiket ajánlanak.. úgy voltam vele, hogy nem beteg vagyok, hanem terhes. Csak folsavat szedtem a 20. hétig, utána pedig vasat.Egészséges babám született, nem lett kis súllyal és nem lett koraszülött, minden rendben volt:) Sok gyümölcsöt ettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!