Nyákdugó távozás a 30. héten? SOS
Ma beültem egy lavor melegvízbe az isiászom miatt, mert rettentő frontérzékeny vagyok, és máshogy járni se tudok.
Viszont mikor kimásztam, egy sárgásfehér kisujjpercnyi "zselé" úszott a vízben.kiszedtem és elég masszív, rugalmas, savas szagú.
Ha van dokid hivd fel kerlek. Ha nincs,az ugyeletes korhaz szuleszet osztalyat hivd fel,be kell e menni megnezetni
27hkm
Nem kioktatás, csak megjegyzés:
1. Terhesség alatt soha nem ülünk be meleg vízbe!
2. Az isiászra sem jó a meleg víz, sőt, ellenjavallt. Tudom, hogy jól esik, mert nekem is van, sőt lumbágóm is, de akkor sem szabad.
Menj el az orvosodhoz és meg fogja nézni, hogy a nyákdugó távozhatott-e. Ha a nyákdugó volt, az sem jelenti azt, hogy azonnal szülsz, hetek is eltelhetnek. Amúgy ilyen zselés folyásom anno nekem is volt a terhesség alatt. Akkor én is orvoshoz mentem, kiderült, hogy valami fertőzés csak, semmi más, kaptam gyógyszert. Minden jót!
Általában melegítőkötést teszek rá, de most két órát álldogáltam mert nem tudtam lépni se. Aztán már szédültem.
Tudom hogy nem a gyógykezelése, de semmi más nem használ, vagy marad a gyógyszer, amit ugye nem kéne beszedni folyton.
Szerencsére tudom, hogy szülés után egy csapásra elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!