Mit vegyek az újszülöttbabának, mikre van szüksége?
Figyelt kérdés
az első babát várom és most kezdenénk bevásárolni neki,de nem tudom milyen ruhákat,milyen méretüweket,milyen eszközöket vegyek neki?2008. aug. 9. 17:52
1/4 anonim válasza:
Helló! Én is ebben a cipőben járok. Lassan elkezdenék pár cuccot vásárolni, mert hátha később már nehezemre esne. Én is bajban vagyok, hogy végülis mit is kellene beszerezni?! Tegnap vettem pár bodyt és rugit, mert nem bírtam a boltban hagyni és jó árban voltak, de csak ennyi. Kell még pelenkázáshoz, fürdetéshez, kiságyba ... stb. egy csomó minden. Remélem sok választ fogsz kapni... :)
Én 29 hetes vagyok
2/4 anonim válasza:
Keresőbe pl.google ird be,hogy BABAKELENGYE.Rengeteg oldalt kidob...!!!!!Mindenz ideirnio nagyon sok lenne!!!
3/4 anonim válasza:
Szia! Én a tescoba vettem: 1 csomag 3 db-os hosszú ujjú és hosszú lábú rugit 0-3 hónapos korig, 1 csomag 7 db-os rövid ujjú bodyt 0-3 hónapos korig! Auchanban budaörsi is vannak nagyon jó bodyk, még olcsóbban 200-300 ft-os áruak az nagyon jó minőségűek! Most így hosszú lenne még elírni, mit kéne venned, ha adsz, prívát emailt elküldöm holnap a listámat én mit vettem! Szia Andi
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!Andi a címem:viktoria666@freemail.hu
2008. aug. 9. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!