Milyen ruhákra van szüksége egy júliusi újszülöttnek? Bodyn és rugin kívül.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 12:49
1/6 anonim válasza:
Nekem is júliusi babám lesz. :)
ezeken kivül még nyári sapik
fülvédős sapik - szél esetére-
lábfejes nadrágok
pólók nagy meleg esetére
estére v. esősebb napokra kocsikabát 1 db lesz.
2/6 anonim válasza:
Az én babám igaz tavaly májusban született, de azért leírom mire gondoltam még. Vegyél szerintem 1-2 vékonyabb kocsikabátot vagy pulóvert, estére ha sétáltok jól jöhet. Egy kicsit vastagabb kocsikabát sem árt, legalábbis nekünk tavaly kellett, mert volt júliusban 1 hét amikor elég hideg volt. Sapka vékonyabb és kicsit vastagabb is, vegyél nagyobbat és őszre jó lesz. Most ennyi jutott eszembe.
4/6 anonim válasza:
nekem a babám augusztus elején született, napközben csak egy rövid ujjú rugi volt rajta, ha hűvösebb volt adtam rá pamut rugit is, volt két napozója, egy vékony kocsikabát, meg egy cérnasapka. Nagyjából ezeket hordta, A meleg pulóvert, plüss rugikat nem használtunk, de szerintem nem árt 1-1 ezekből se, mert nem tudhatod hogy nem jön-e egy nagyobb lehűlés. Éjszakára hosszú ujjú badit és pamut hálózsákot adtam rá, bőven elég volt. Nem kell sok ruha mert hamar kinövi őket, nekünk 6-8 bady, 3 pamutrugi, 2 napozó és egy kocsikabát bőven elég volt az első hónapban.
5/6 anonim válasza:
Én bodyban és vékony hálózsákban altattam szintén júliusi kislányomat. Nem mindenki szereti, de nekünk nagyon bejött.
6/6 anonim válasza:
Én tavaly júli 15-én szültem. Kis body, rugik, zokni, sapika, kardigán, vékony hosszúujjú kisnaci, felső. Vékony takaró vagy egy textilpelus. Hát, egyelőre ennyi jut eszembe. Én nagyon örültem, hogy akkor szültem. Neked is nagyon jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!