Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki valamilyen oknal fogva...

Aki valamilyen oknal fogva beverzett 12 het utan, tudtak az okat? Meddig tartott? Megmaradt a baba?

Figyelt kérdés
2014. szept. 18. 21:58
 1/8 Napsugar001 válasza:
Szia.15 hetes terhes vagyok,múlthéten én is bevéreztem.friss,bo ver volt,mint egy kemenyebb menzi napon.akkor rohantunk az ugyeletre.megvizsgaltak es semmi rendelleneset nem talaltak,az ultrahangon is minden rendben volt.kaptam verzescsillapitot es magneziumot,majd 3nap mulva hazamehettem,ekkor mar nem is vereztem.1 nap otthonlet utan sajnos megint elkezdtem verezni...visszafektettek...az eredmenyeim jok ,babaval minden okes.nem tudjak mitol lehet,valoszinu nalam igy jon ki a stressz,mert abbol jutott rendesen...
2014. szept. 18. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
A második terhességemnél a 17. Héten kezdtem vérezni, friss, piros, nyúlós cuccot ... Azt hittem, szörnyet halok, mikor megláttam. Dokihoz nem tudtunk menni, mert külfőldön vagyunk, itt nem foglalkoznak a terhesség megtartásával ... Pihenni nem tudtam, mert itt volt az akkor 2 éves Kisfiam ... Másnapra halványodott, aztán elmúlt. Oka nem derült ki ... 26-án lesz 1 éves a Kicsi Lányom:-)
2014. szept. 18. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Amikor én túlhordással feküdtem bent, a szobatársam azért volt ott, mert 20 hetesen bevérzett. Az oka nem derült ki, viszont egészséges babát szült :)
2014. szept. 18. 23:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok,koszonom a valaszokat,en most vagyok 16 hetes es bevereztem,a babakkal minden rendben volt, a doki szerint fenyegeto veteles :( hazaengedett szigoru fekvessel es napi 8 magnerottal.De en nagyon felek
2014. szept. 19. 09:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, kérlek légy pozitív, bár tudom nehéz.... Tudsz pihenni vagy van már nagyobb gyerkőc? Már nem vérzel?
2014. szept. 19. 10:50
 6/8 anonim ***** válasza:
ikrek? Kitartás! :)
2014. szept. 19. 14:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Probalok nyugodt maradni,van igen,de megoldottuk a fekvest,sajnos meg mindig verzek :(
2014. szept. 19. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Én pont 16hetesen véreztem be,heamatóma miatt,benntfogtak,baba jól volt,de a vérzés nem múlt,hanem erősödött,és elkezdett tőle szivárogni a magzatvíz,és megműtöttek.remélem veled minden rendben lesz!pihenj nagyon sokat,és kitartás!
2014. szept. 20. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!