11 hetesen normalis, h nem is erzem magam terhesnek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 09:33
1/7 anonim válasza:
Igen, én is volt, hogy szinte el is felejtettem, hogy az vagyok:) Úgy értem, nem minden gondolatom forgott akörül, s a tünetek is elhanyagolhatóak voltak. 17 hkm
2/7 anonim válasza:
Én is így voltam vele, és nem baj!
Majd lesz még nagyon terhes érzésed is. :)
Ha elkezd mocorogni, onnan az ember talán jobban megnyugszik. Mert ilyenkor önkéntelenül aggódtam, hogy jaj, miért nem érzem.
De van ilyen időszak, és legtöbb esetben ez nem jelent gondot.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is a 11. héten már nem volt semmilyen terhes tünetem sem...ne aggódj emiatt!
4/7 anonim válasza:
igen, teljesen normális. 11 hetesen én is még csak annyit vettem észre hogy már nem kényelmesek a nadrágjaim, mert furán nyomják a hasam alját... a 14. hét környékén jöttek elő a terhes tünetek :) azótan nincs olyan perc hogy ne érezném magam terhesnek (22hkm)
5/7 anonim válasza:
Ha megnyugtat én most vagyok a 20. héten és néha néha én is megfeledkezem róla mert még nem érzem a kisasszonyt :)
Az első 3 hónap olyan volt mintha minden hétvégén másnapos lettem volna :) :)
Nem volt olyan érzésem, hogy babánk lesz.
Első várandósságom így fogalmam sincs igazából mit is kéne éreznem, de már alig várom :) :)
6/7 anonim válasza:
En is 11hetes vagyok most,azon kivul h faj a mellem es egy ket napja szurkal ketoldalt nem erzek mast....viszont eddig durvan ereztem!(hanyas,emelyges,szedules minden ami kell)
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!