Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az jó, ha 56-os méretű babaruh...

Az jó, ha 56-os méretű babaruhákkal készülök a megszületendő picinek?

Figyelt kérdés
Több helyről hallottam, hogy a 48-asok szinte biztos, hogy picik lesznek. Én normál mérettel, viszont a párom nagy babaként jött a világra. Úgy láttam jónak, ha 56-os méretekkel tárazok be. Vegyek kisebbeket szerintetek? Vagy épp ellenkezőleg, még nagyobbakat? Kinek mi a tapasztalata?
2014. szept. 16. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Meg pl. az sem mindegy, hogy hol veszed. Mert márkák szerint is eltér a méretezés. Meg pl. az auchanban ha jól tudom a bodyk kisebbek mint a tescóban az ugyanakkora méretűek.
2014. szept. 16. 21:36
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen,ez mar nekem is feltunt :)
2014. szept. 16. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagy babat tippeltek 4kg felettit.ehhez kepest 3740gramm es 56cm volt.meg jo h halgattam a megerzeseimre es vettem 56os rucikat.mindenki azt mondta h 62el fogunk kezdeni.hat meg az 56os is logott rajta 1-2hetig.soot h&m ben vettem neki 50es rugit is mikor mar megszuletett.bar azt tenyleg hamar kinotte.most fel eves es mar 74es ruhakat kord.hihetetlen gyorsan megnott.73cm es 9kg.

ugyh sztem jok lesznek az 56os rucik.de tenyleg ne sokat mert miutan megszuletett akkor latod igazan h mi az amit szeretsz raadni mi az amit nem.es ami jo abbol ugyis tudsz venni.vagy elkuldod a parodat.

2014. szept. 17. 00:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom Neked is! Es gratula mindenkinek a picurokhoz!
2014. szept. 17. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!