Kismamák, szoktatok-e álmodni a megszületendő gyereketekről?
38. hétben vagyok, eddig 2x álmodtam babával. Egyszersem láttam az arcát, legalább is nem emlékszem. Első alkalommal a nemét sem tudtam, utána már kislány volt (elvileg az lesz:). Jó érzéssel töltött el. Már csak pár nap, és valóban láthatom őt, emiatt viszont aggódok, kicsit félek a szüléstől (1.baba)
Boldog babavárást:)
szia
Az első babámnál sokszor álmodtam, hogy fiú és az is lett, volt hogy álmodtam hogy hoszú derékig érő haja volt :D tényleg iszonyat nagy hajjal született.
Most 22 hetes vagyok és sokszor álmodtam már a picivel is, eddig mindig azt, hogy lány, remélem az is lesz mert még nem tudjuk..
Ma éjjel is álmodtam vele, de nem Ő volt vagy nem tudom ugyanolyan volt mint a fiam és az álmomban baleset ért és Őt elveszítettem... nagyon rossz álom volt remélem nem lesz több ilyen....
SZIA
Én is 28hetes vagyok,sokszor álmodom a babámmal.Mindig máshogy néz ki,egyszer fiú egyszer kis csaj.Biztos azért álmodunk mert sokat gondolunk rájuk.Én nagyon aggódós vagyok,főleg mikor alig érzem mozogni,mint pl.ma is.Te hogy vagy ezzel?
Amikor a lányommal voltam terhes, kétszer is álmodtam, hogy lány, pedig amúgy nem tudtuk. Aztán egyszer egész éjjel szültem álmomban, úgy mentem be dolgozni, mint egy hulla, olyan fáradt voltam.
Most 5 hetes terhes vagyok, de már 3-szor álmodtam a babámmal, mind a hármat még a terhesteszt előtti napokban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!