Ti hanyadik héten érezte először mozogni a babáját a pocakban?
Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 17:37
11/12 anonim válasza:
Első baba hátsó fali lepèny 20 hetesen
Második baba mellső fali lepény 15 hetesen
12/12 anonim válasza:
Első baba; hátsó fali a lepényem; és 16+6 hetesen este tízkor; három hatalmas "bökést" éreztem az alhasam bal oldalán! Biztos voltam benne hogy ez az; de másnaptól is ugyan ezeket éreztem. Először csak esténként hanyatt fekve; majd reggel és néha délben is; aztán már ülve is; majd állva; később már oldalt fekve is. A férjem kb. 4-5 nappal ez után érezte meg először; napi 1-et tudott elkapni; mára már érez ős is rengeteget.
Hozzá tartozik; hogy itthon vagyok állományban; így "ráérek" figyelni........
miközben sétálgatok pl; így még nem érzem, de már nem csak bökdösés van; hanem kitüremkedés, és ilyesmik is.
20 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!