9 hetes terhes vagyok, tegnap egész nap enyhe görcsöket éreztem, mintha meg akarna jönni. Ez normális?
Ez azért van mert nől a méhed és feszülnek a szalagok. Ha nem vérzel nem kell megijedni. Nekem is volt/van hogy görcsölök.
Meg az idő is befolyásolhatja...
29hetes kismama
Szia!
Ha nyugtalanít mért nem keresed fel a dokit?
Van akinél a görcsök nem jelentenek bajt, van akinél igen. Nem ijesztgetni akarlak, de pláne egy vetélés után nem itt keresném a magyarázatot. A méhszalagok nyúlása inkább húzó érzés, nem görcs.
Jó egészséget, boldog babavárást!
Judy
Szia!
Én is a 9. hét végén járok és a hét elején pont nekem is úgy fájt a hasam, mintha menstruálnék. Nekem is utoljára ilyen a 7. hét környékén lehetett. Akkor is csak 5 percig, ha eltartott, most ez kicsit tovább. Ne aggódj!!! Teljesen normális és megszokott terhességi tünetet produkálsz. Növekszik a pici lakása. Ja, és persze lehet még ilyen később is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!