Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhes vagyok, tegnap...

9 hetes terhes vagyok, tegnap egész nap enyhe görcsöket éreztem, mintha meg akarna jönni. Ez normális?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a terhesség kezdetén ez normális, de már ilyet nem éreztem egy ideje. Vagy ez néha van, néha meg nincs? Nem véreztem, vagy ilyesmi csak olyan ilyesztő mert már volt egy vetélésem. Most Duphastont szedek, de mégis félek, hogy elmegy a baba. Van valaki hasonlóan? Egyik nap görcsölök aztán napokig semmi, utána megint, de nem erősen.
2008. aug. 9. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez azért van mert nől a méhed és feszülnek a szalagok. Ha nem vérzel nem kell megijedni. Nekem is volt/van hogy görcsölök.

Meg az idő is befolyásolhatja...

29hetes kismama

2008. aug. 9. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nyugtalanít mért nem keresed fel a dokit?

Van akinél a görcsök nem jelentenek bajt, van akinél igen. Nem ijesztgetni akarlak, de pláne egy vetélés után nem itt keresném a magyarázatot. A méhszalagok nyúlása inkább húzó érzés, nem görcs.

Jó egészséget, boldog babavárást!

Judy

2008. aug. 9. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Én sem itt keresném a választ, ha nem hétvége lenne és az orvosom az országban lenne én magam pedig minimum abban a városban ahol lakom. Én sem hülye vagyok csak tehetetlen. Gondoltam addig is megpróbálok itt kérdezősködni, jobb híjján. Az itt feltett kérdések zömében az orvos lenne a leg szakavatottabb válaszoló, mégis mindenki itt kérdez. Talán azért is, mert mindennel nem lehet orvoshoz rohangálni azonnal. Köszönöm a válaszokat a jövő héten megyek ultrahangra, talán nem lesz baj.
2008. aug. 10. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a 9. hét végén járok és a hét elején pont nekem is úgy fájt a hasam, mintha menstruálnék. Nekem is utoljára ilyen a 7. hét környékén lehetett. Akkor is csak 5 percig, ha eltartott, most ez kicsit tovább. Ne aggódj!!! Teljesen normális és megszokott terhességi tünetet produkálsz. Növekszik a pici lakása. Ja, és persze lehet még ilyen később is. :)

2008. aug. 10. 18:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, erre is gondoltam, csak gyanús volt ahogy te is írtad, hogy hosszabb kihagyás után újra éreztem. Egy vetélés után az ember akkor is rémeket lát ha nincs rá oka.
2008. aug. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!