6 hetes terhes vagyok és két napja nem érzek menzi-szerű görcsöket, fájadalmat a hasamban. Ez normális?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 08:35
2/4 anonim válasza:
én 5-6 hetes lehettem,mikor teszteltem.akkor semmi tünetem nem volt,majd mikor már kezdtem örülni,hogy babám lesz,nekem is voltak görcseim,de pár nap múlva elmúltak.Utána mentem dokihoz,és kiderült hogy 7hetes terhes vagyok :-)
3/4 anonim válasza:
Szerintem a hormonok simán képesek ilyesmire, de a helyedben biztosan én is aggódnék. Én ma reggel teszteltem enyhe pozitívat és nekem kb egy hete folyamatosan kis görcseim vannak. Ha voltál már dokinál akkor biztos megnyugtatott, ha meg nem akkor éppen ideje.
Minden jót Nektek!
4/4 anonim válasza:
Ne aggódj,a tested helyet csinál a picinek.Nem lesz minden nap ez az érzés.Amkor érzed és erősnek gondolod pihenéssel enyhítheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!