Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szült valaki az Uzsoki utcai...

Szült valaki az Uzsoki utcai kórházban mostanában?

Figyelt kérdés
Kinél? Mik a tapasztalatok? A Bajcsyt szeretném lecserélni az Uzsokira, tudtok valakit ajánlani?

2014. szept. 16. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Facebookon keresd az Uzsokiban szültem csoportot! Elárasztanak információkkal :)
2014. szept. 16. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én júliusban szültem ott,csak ajánlani tudom.Remek orvosok,a kétágyas szobában voltam,ha teheted ezt válaszd.Igaz fizetni kell érte,de megéri szerintem.

2014. okt. 12. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is idén szültem ott, szerintem az egyik legjobb kórház,,,felújított. A Bajcsytól sztem jobb. Az orvosok is rendesek és a szülésznők is. Azzal is ugyanúgy törődtek, akinek nem volt fogadott dokija! Lehet ha újra szülnék, inkább külön szobára költeném a pénzt, ugyanis csapnivaló 2 szobatársam volt...ha érdekel priviben leírom. Akikkel nem voltam megelégedve a csecsemő osztályos nővérek, de ahogy hallottam máshol is panasz van a többségükre.
2014. nov. 13. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ott szültem 2014. júniusában és igazából teljesen elégedett voltam vele. Nem volt fogadott orvosom (sem szülésznőm - csak az nem is lehetne az Uzsokiban), tehát az ügyeletes dokinál és szülésznőnél szültem, de nagyon normális és szimpatikus volt mindenki egy szülésznőt kivéve, akivel az osztályon találkoztam, de neki nem tudom a nevét. Én egy három ágyas szobában voltam császárosként (nem fizettem érte külön). A szoba is jó volt és a szobatársaim is rendesek voltak.
2015. jún. 29. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!