Uzsoki Kh-ban szült vki mostanában?
Szia!
Én is 3 hónapja szültem az uzsokiban,már az új részen.
Minden nagyon új és szép bár akkoriban még munkások dolgoztak.
Ahogy felmész az emeletre először a szülőszobát látod mellette van a csecsemőosztály,mellette az anyukák,a végén pedig a nővérszoba.
Minden szoba 5 ágyas,minden szobában van zuhanyzó wc-vel együtt és mindenkinek külön kulccsal zárható szekrénye.
Az ágy mellett is egy kis szekrény.
Bejelentkezel az emeleten,azaz a szülészeten,felveszik az adatokat a nővérszobába és kapsz egy ágyat,átkell öltözni "benti ruhába",oda csak te mehetsz be,senkit nem engednek be a szobákba az anyán és a babán kívűl még a férjet sem,akkor sem ha megszültél!
Látogatás kizárólag a folyosón van és annak is megvan az ideje!
Persze ez akkor megy így ha nem egyenes a szülőszobára mész,mert akkor egyből ott kell jelentkezni,de kb ugyanaz a menete.
Elöző vagyok!
Amikor már megszültem láttam egy kismamát,nála már beindult a szülés úgy jött be,becsöngetett a szülészetre,bement,átöltözött,utána bement hozzá a férje is,és kb 1 óra múlva hozták a szobába,a cuccait a nővérke cipelte át neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!