Ma voltam orvosnal de nem ertem mi van velem. A veteles faj? Van elojele?
Az orvos sem lát mindent, csak azt amit a gépek engednek.
Nincsen pozitív teszt, és van valami a méhedben. Ez lehet a mensi elöjele, egy elhalt petesejt, egy élöembrió.... Szerintem 2-3 nap múlva egy tesztnek jeleznie kell mindenképpen.
A vetélés a korai szakaszban nem fáj, sokan észre sem veszik, vagy max egy erösebb mensinek titulálják.
Nekem az első terhességem sajnos vetéléssel végződött. Néhány nappal előtte már görcsölgettem, menstruáció jellegű görcsök voltak, majd azon a napon olyan erős fájdalmaim lettek, hogy csak hétrét tudtam járni. Majd egy rendkívül erős vérzéssel lezárult a dolog.
Szóval, nálam bruál fájt.
A második terhességem, amiből hál istennek egészséges gyermekem lett, ott meg hét hetes terhesen (majdnem öt hete késett már, de görcsölgettem) még üres petezsákot sem láttak, azt mondták, hogy inkább ciszta, vagy méhen kívüli terhesség okozza a pozitív tesztet. Már elsirattam szegényt, főleg, hogy picit barnáztam is a vizsgálat után. Aztán egyszer csak megmutatta magát a lányom, és igenis ott volt.
8mm-es üreg? Az meg mi? Te láttad az uh képét hogymilyen az az üreg? Nem lehet hogy a petezsákot hívta üregnek? Mondjuk furi elnevezés lenne.
Én 5 hetesen voltam uh-n és akkor még csak egy üres petezsák volt, se szikhólyag se semmi, a doki azt mondta hogy vagy lesz belőle baba vagy elmegy. Lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!