Vácon készül valaki szülni?
1 éve szültem császárral Fekete dokinál. Nekem csak jó véleményem van. Balassagyarmatra jártam eredetileg, ahol a 36. héten közölték, nincs 2kg a pici, és súlyos testi fogyatékosságot látnak.
Erre elmentem, sőt rohantam Fekete dokihoz, aki az UH alapján nem látta ezt. Ez volt pénteken, hétfőn reggelre kiírt, bementem, majd készítettek is a császárhoz. Kint várt 3 gyerekorvos, mentőápoló, gyermek rohammentő, hogy viszik Pestre. Majd amikor a doki kiemelte, ő maga hozta a fejemhez, mutatta, hogy mindene megvan, nagy baba, és 3 lány után kisfiam lett. Megvizsgálták, majd összevarrtak, és az ágyam mellett velem együtt hozták át az osztályra. Lepakoltak, és már hozták is ki.
Nálunk apuka kezébe is odaadták minden nap. Bár apum meg a tesóm csak az üvegen keresztül láthatta. A folyosóra nem jöhettek be, de a lifteknél le lehet ülni, plusz mivel első nap beindult a tejem és az úrfi 4-6 órákat aludt, le tudtunk menni a kertbe, büfébe.
Abszolút nem értek egyet az utolsóval. Minden csecsemős maximálisan kedves és türelmes. Legalábbis ha azok vannak akik 5 hónappal ezelőtt. Pszichopata? Lehet inkább anyuka viselkedésével volt probléma...
Ha valaki, akkor én aztán extra béna voltam a szoptatással, babámnak sem ment igazán. Bármikor bármelyikhez fordultam már jöttek is, biztattak, hogy nem adjuk fel, sosem éreztem, hogy nem lenne hozzà kedvük vagy idejük. Aztán a babám megbetegedett, felkerült a gyerekosztályra inkubátorba, nekem meg maradni kellett lent az újszülöttön. Az időm nagy részét a babám mellett üldögélve töltöttem, de amikor lementem enni vagy bármiért, már szaladtak is, érdeklődtek a baba után, fejték a mellemet, hogy tudjak neki felvinni tejet, mert a szopi még nehezen ment, de ők nem járhatnak fel oda segíteni. Mikor nagyon megsiratott egy fenti nővér (nem engedte dajkálni a babámat, csak szoptassam meg és húzzak el, majd a következő etetésre menjek), akkor felmentek ketten a csecsemősök közül és elmagyarázták neki, hogy jogom van akár 24 órát a gyerekem mellett ülni ha én úgy látom jónak.
Ha egyszer lesz még babám tuti Vácon szülök.
Bocs, ha hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!