Miért készül mindig elmosódott, furcsa UH kép a babámról?
az uh nem fotó :)
az ultrahang egy magasfrekvenciájú hang, a hullámok a határfelületekről visszaverődnek, ezt egy készülék küldi és fogadja, és egy program segítségével képpet alkotnak...
eleve mozog a baba, ez már torzít, hát még a bent zajló csomó dolog
egy egy jó kép készülhet, de általában nem teljes a látvány :)
én is nagyot néztem, mikor először láttam 4d ultrát, tesóm babáját. kerekedett rendesen a szemem :) :)
furi, ijesztő :)
szerintem pár év múlva még tökéletesebb képet tudnak majd csinálni, ez meg elavult lesz. 30 éve meg max. röntgennel lehetett valamit látni, akkor még mindenkinek meglepetés volt a gyerek neme... ma meg...
:)
szerintem lehet egy egy
Régi, rossz minőségű a gép. Menj el egy magánrendelésre, ahol jó minőségű géppel dolgoznak. Ráadásul a nőgyógyászok nagy része nem igazán ért az ultrahanghoz, ezért vannak a szonográfusok.
A szonográfus a vadul kapálózó magzaton pillanatok alatt szívkamrákat, kisujjat, csigolyát mutatott, míg két héttel később az orvos hatalmas küszködések árán találta meg magát a szívet - ennyire más szakterület.
Most voltam 4D-s UH-on, és hát nagyon el vagyok én is kenődve, mert ugyanúgy jártam, mint TE. Nem láttam szinte egy normális arcképet sem a piciről :(
32.hetesen voltunk UH-on...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!