Mit jelent? Készül kifele?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok vagy is leszek és a tegnapi ultrahangon alig bírta az orvos lemérni a bpd-t mert hogy be van illeszkedve a feje...azt hittem bepisilek annyira nyomta az ultrahangfejet.2014. ápr. 25. 10:31
1/3 anonim válasza:
Nekem is már elég korán beágyazódott a buksija, uh-n nagyon lent nézték mindig. De ez még nem azt jelenti, hogy ki fog bújni hamarosan, és pl9 nappal vittem túl, hiába annyira lent volt már régóta.
2/3 anonim válasza:
En is 36 hetes vagyok. A 30. heten mar lent volt a fejecskeje, azota is igy van... Neha eleg kellemetlen, foleg ha sokat vagyok talpon. Ugy erzem mintha ki akarna bujni... :-)
3/3 anonim válasza:
Hát ez nem jelent mást, csak hogy jó irányban fekszik. Nekem 30 hetes kora óta így van, és mivel egyre nagyobb, egyre nehezebb mérni, de jelentősége nincs a szülés idejére vonatkozóan:)
38 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!