Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek a szurkálások természetes...

Ezek a szurkálások természetesek vagy nem?

Figyelt kérdés
Ma vagyok pont 16 hetes!A hasam bal oldalán lent nagyon szurkál!ezek normálisak ilyenkor?Lehet azért van mert nő a hasam!Első terhességem és nem igazán tudom mi jó és mi nem!
2010. jan. 19. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Normálisak!Belül tágulsz és ez azért van!Nekem is szokott én 17 hetes vagyok!Tudom,hogy néha ijesztő,mert én is megszoktam ijedni,hogy baj van,de általában ha szúr akkor egy kicsit lepihenek!Boldog Babavárást!
2010. jan. 19. 14:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nyugtató válaszod!Én is leszoktam pihenni,de van mikor este jön rám és akárhogy fekszem nem jó!Te már tudod a babád nemét?Neked is Boldog Babavárást!
2010. jan. 19. 14:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Sajna még nem tudom a nemét,de remélhetőleg jövőhét hétfőn megmutatja magát!Akkor megyek a 18 hetes uh-ra!Te tudod már?
2010. jan. 19. 14:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem még sajna nem tudom én sem!:( Én majd 2 hét múlva megyek a 18 hetesre!Te mit szeretnél?Neveken gondolkoztál már?
2010. jan. 19. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem már van egy kislányon ő Lara,de most ha lehetne kisfiút szeretnénk,de ha lány lesz az sem baj!Neveken még nem ngyon gondolkoztunk,de ha fiú lesz én szeretném ha az apja nevét kapná ami Roland!És ti már gondolkoztatok a neveken!Mikorra vagy kiírva és hova valósi vagy?
2010. jan. 19. 14:56
 6/12 A kérdező kommentje:
07.05-re vagyok kiírva!Nekem is tetszik a Lara név,de a párom nővérének a kislányát úgy hívják a keresztfiam meg Roland!Nekem ,ha lányom lesz Ninetta lesz a fiút még nem tudom!:( Igazából kislányt szeretnék,de mindenki azt mondja,hogy fiam lesz!Mindegy is csak makk egészséges legyen!Én Kaposvárhoz tartozom!Te?Mikorra vagy kiírva?
2010. jan. 19. 15:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Szép név a Ninetta!Én miskolci vagyok és június 16-ra vagyok kiírva!Mindegy,hogy mit mondanak,nekem az elsőnél hegyes volt a hasam és mindenki azt mondta,hogy tuti fiú,de nem így lett!
2010. jan. 19. 15:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Én azért bizakodni fogok még és remélem lány lesz,de azért egy kisfiúnak is ugyan úgy fogok örülni!A kis Lara mennyi idős?
2010. jan. 19. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Lara 6 éves múlt novemberben!
2010. jan. 19. 16:08
 10/12 A kérdező kommentje:
Akkor ő már nagy lesz mire jön a kis tesó és biztos sokat fog neked segíteni!:)
2010. jan. 20. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!