Ezek a szurkálások természetesek vagy nem?
Figyelt kérdés
Ma vagyok pont 16 hetes!A hasam bal oldalán lent nagyon szurkál!ezek normálisak ilyenkor?Lehet azért van mert nő a hasam!Első terhességem és nem igazán tudom mi jó és mi nem!2010. jan. 19. 14:25
1/12 anonim válasza:
Normálisak!Belül tágulsz és ez azért van!Nekem is szokott én 17 hetes vagyok!Tudom,hogy néha ijesztő,mert én is megszoktam ijedni,hogy baj van,de általában ha szúr akkor egy kicsit lepihenek!Boldog Babavárást!
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nyugtató válaszod!Én is leszoktam pihenni,de van mikor este jön rám és akárhogy fekszem nem jó!Te már tudod a babád nemét?Neked is Boldog Babavárást!
2010. jan. 19. 14:35
3/12 anonim válasza:
Sajna még nem tudom a nemét,de remélhetőleg jövőhét hétfőn megmutatja magát!Akkor megyek a 18 hetes uh-ra!Te tudod már?
4/12 A kérdező kommentje:
Nem még sajna nem tudom én sem!:( Én majd 2 hét múlva megyek a 18 hetesre!Te mit szeretnél?Neveken gondolkoztál már?
2010. jan. 19. 14:44
5/12 anonim válasza:
Nekem már van egy kislányon ő Lara,de most ha lehetne kisfiút szeretnénk,de ha lány lesz az sem baj!Neveken még nem ngyon gondolkoztunk,de ha fiú lesz én szeretném ha az apja nevét kapná ami Roland!És ti már gondolkoztatok a neveken!Mikorra vagy kiírva és hova valósi vagy?
6/12 A kérdező kommentje:
07.05-re vagyok kiírva!Nekem is tetszik a Lara név,de a párom nővérének a kislányát úgy hívják a keresztfiam meg Roland!Nekem ,ha lányom lesz Ninetta lesz a fiút még nem tudom!:( Igazából kislányt szeretnék,de mindenki azt mondja,hogy fiam lesz!Mindegy is csak makk egészséges legyen!Én Kaposvárhoz tartozom!Te?Mikorra vagy kiírva?
2010. jan. 19. 15:06
7/12 anonim válasza:
Szép név a Ninetta!Én miskolci vagyok és június 16-ra vagyok kiírva!Mindegy,hogy mit mondanak,nekem az elsőnél hegyes volt a hasam és mindenki azt mondta,hogy tuti fiú,de nem így lett!
8/12 A kérdező kommentje:
Én azért bizakodni fogok még és remélem lány lesz,de azért egy kisfiúnak is ugyan úgy fogok örülni!A kis Lara mennyi idős?
2010. jan. 19. 15:31
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor ő már nagy lesz mire jön a kis tesó és biztos sokat fog neked segíteni!:)
2010. jan. 20. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!