Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a genetikán nem találnak...

Ha a genetikán nem találnak valamit rendben akkor hányadik hétig vetetik el a babát? És ha nem egyezek bele kötelezhetnek?

Figyelt kérdés
Ababámnál nyaki tájékon oedeamát diagnoztizáltak és jövőhéten kell mennem genetikára.
2008. aug. 8. 21:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Legkésőbb a 16-dik hétig veszik el. Ha nem egyezel bele az abortuszba, nem kötelezhetnek rá, neked kell eldöntened ami egy cseppet sem könnyű.
2008. aug. 8. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
SENKI nem KÖTELEZHET arra hogy lemondj a babádról!!!Ha jól tudom akkor ha indokolt a 20. hétig megszakítják a terhességet, de ezt komoly orvosi szakvélemény mellett lehet csak, de akkor is dönthetsz ugy hogy megtartod! ez nehéz dolog, mert mi van ha tényleg nagy a baj, akkor arra is gondolni kell hogy amég élsz el kell látnod, de mi lesz ha te nem leszel??a másik pedig mi van ha szülés után felszívodik az oedéma és semmi maradandó kárt nem szenved a pici, és neadj isten nem tartjátok meg! szóval ez egy nagyon nehéz döntés,de remélem minden rendben lesz.
2008. aug. 8. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A hatalyos torvenyek ertelmeben egeszen a 24. (!!!) hetig elveszik a babat, akkor, ha ELETTEL OSSZEEGYEZTETHETETLEN betegsege van. De ekkor mar sajnos meg kell szulni :(
2008. aug. 8. 21:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindent rendben találtak ezen kivűl egyébként az afp vérvételem is jó lett.
2008. aug. 8. 22:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem kérj ki egy másik szakvéleményt is, menj el máshová is UH-ra, hisz ha rendben van az AFP-d, tarkóredője is, akkor nem értem a dolgot. Az ödéma nem lehet mástól? Voltatok a génközpontban?

Amúgy abban biztos vagyok, hogy a 18. héten császárral, megszakítják még a szülést. :( Sajnos egy barátnőmnek is meg kellett, mert Down kóros volt a kicsi. :(

De nálatok ilyen nem lesz!

2008. aug. 9. 08:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már a 20. hetet is be töltöttem mikorra kiderült, hogy baj van. Fejlődési rendelleneséget találtak, és nem császárral vették el a babát, hanem meg kellett szülni. Remélem nálad minden rendben lesz . Szerintem is keress fel legalább még egy orvost.
2008. aug. 9. 08:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én most jártam végig ugyanezt ,a 17. héten voltam magzatvízvételen és tegnap voltam az eredményért.A nyaki redő a 12. héten 3.3 volt.Neked mennyi?De ez egy örökkévalóság volt 4 hét mire meglett az eredmény és jó lett,az AFP nekem is tök jó lett,sztem ne izgulj.De legalább ez biztosra megmondja ha baj lenne.Tőlem mikor tanácsadáson voltam, megkérdezték hogy beleegyezek e az aminóba.Nagyon izgultam de nem volt gázos észre sem vettem szinte.Utánna pihiztem, aztán minden ment tovább.
2008. aug. 9. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Voltál a genetikán? Remélem minden rendben van.

Írdd meg légyszi mi történt.

2008. aug. 18. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!