Migrénesek! Mármint aki általában migrénes, nem terhesség alatt. Mit tapasztaltatok terhesség alatt?
ezeket jó olvasni, nagyon jó lenne. már kb 13 éves korom óta migrénektől szenvedek.
van akinek pont fordítva van, hogy terhesség alatt jön ki
Én is migrénes vagy jó 5-6 éve. Nekem rosszabb lett a terhesség alatt. :(
A 12. héttől elkezdett fájni a fejem, minden nap, bár volt, hogy csak délután kezdett rá. De egy nap sem maradt ki! Ez 4 hétig tartott, azt hittem, megőrülök... A 4 hét alatt 2-szer vettem be egy-egy fél algopyrint, az segített, csak attól meg kómás voltam, meg izzadtam...
Én nem dolgozom, itthon vagyok, így sokat aludtam, meg vegetáltam ebben az időszakban. Így gyógyszer nélkül is vizsonylag jól megúsztam. A védőnőm azt mondta, néha 1-1 algopyrin, ha már meg akarok halni... Tehát neked erre nem tudok, mit mondani, nekem így biztosan nem ment volna a munka, be sem értem volna, nemhogy hatékony legyek... :S
A 16. hét után elmúlt nekem, azóta heti max 2-szer jön elő, de azért 100%-ban a frontokat okolom. :) És akkor mi lesz még tavasszal...
21 hetes kismama
Terhesség alatt nagyon migrénes voltam. Majd a 16-17. hétig nagyon erős fejfájásaim voltak, úgy a 12. héttől. Nekem a dokim algopyrint mondott. Aztán 17-20. héttől (nem emlékszem pontosan) mintha elvágták volna, akár milyen front volt, nem fájt a fejem.
Minden jót!
3,5 hónapos kislány anyukája
Nekem az orvosom és a védőnőm is az Algopirynt ajánlotta, semmi mást nem. Eddig szerencsére csak 2szem hiányzik belőle, de félek, hogy ma fog a 3. kifogyni...:(
Boldog babavárást:)
egy 16+3 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!