Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tudnak kezdeni a fogammal?...

Mit tudnak kezdeni a fogammal? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon félek 1 hete fáj kb a leghátsó fogam amin fel is fedeztem oldalról az íny felől két kis lukat ,rohadtul megijedtem,és az fáj mivel meg is kocogtattam és az fáj!

Viszont 3 napja bioptromlámpázom és ma meg tegnap sem már egyáltalán nem fájt nincs lázam ,nincs feldagadva az arcom!

Elmenjek egyáltalán??

Iszonyuan félek jobban mint a szüléstől!

egy 34 hetes kismama

2014. szept. 10. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Miert felsz? Ha lyukas akkor meg kell csinaltatni, be kell tomni, kulonben nagyonn bajt okoz. En 20 hetes vagyok de folyamatosan jarok fogorvosi kezelesre...semmi baj nem lesz...erzestelenitik, betomik es kesz is! :-)
2014. szept. 10. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a fogorvos rossz érzéstelenítőt adott be 22 hetesen, 2 héttel utána meg kellett szülnöm a babát.

Jó szakembert keress!!!!

2014. szept. 11. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom könnyű mondani,de ne félj a fogorvostól.Terhesség alatt is szinte minden fogászati kezelés elvégezhető, (röntgen nem) kapsz érzéstelenítőt,ami nem árt a babának,és szépen megcsinálják a fogad.Nem fogsz érezni belőle semmit sem.Én 27 hetes vagyok,most járok a fogorvoshoz ,van pár tömni való fogam,meg gyökérkezelt is,nem éreztem belőle semmit sem,és a babának sem lett semmi baja az érzéstelenítéstől.Menj el mindenképp mert ha neked fáj,akkor szenvedsz és az a babának sem jó.
2014. szept. 11. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ismétlem még egyszer, az én babám a fogorvosi kezelés miatt halt meg.
2014. szept. 11. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
4/4-es válaszoló. Sajnálom ami veled történt,ez orvosi műhiba a fogorvos részéről, vagy a kórházban az orvos csak erre fogta a történteket.
2014. szept. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!