Nem érzem rendesen az ízeket. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok.Pár napja elő jött ez az érzés,vagyis nem érzés.Mikor eszem vagy iszom nagyon "tompán" érzem az ízeket és nem tudom kifejezni jobban,furcsa érzés van a nyelvemen.Kicsit kesernyés minden,még a sima csapvíz is.Ahhoz tudnám hasonlítani,mikor Corsodyl-al öblögetek és ideiglenesen elvesztem az ízlelést.Szájhigiéniával egyébként teljesen rendben vagyok.Mégis mitől lehet;valaki hasonló cipőben járt már?2014. szept. 10. 14:07
1/5 anonim válasza:
Nekem volt, amikor terhes voltam. Sajnos mar nem emlekszem a reszletekre. Kell orvosnak szolni, orcseppet kapsz ra, meg valami ampullat alvas elott parologtatni, mar nem emlekszem.
2/5 A kérdező kommentje:
Orrcseppet?!Nem értem.Nem megfázásból adódóan van ez nekem.Szokott olyan tényleg előfordulni,hogy mikor meg vagyok fázva,akkor se illatokat,se ízeket;de akkor egyáltalán nem érzek;de a megfázással együtt el is múlik.De most semmi megfázás,teljesen egészséges vagyok.Csak ez keseríti a terhességem,meg az oedema (sajnos).
2014. szept. 10. 14:53
3/5 anonim válasza:
Én az orrcseppet még akkor sem ajánlom, ha nem vagy terhes, mivel rendesen rá lehet szokni (mint kb a drog).
4/5 anonim válasza:
Szia, az elso valaszolo vagyok ismet. Nem olyan megfazasos orrcseppet, hanem illoolajas nedvesitot. A terhessegtol mashogy aramlik a ver vagy mi, kiszarad az orrnyalkahartya, megvaltozik az izerzek ezert kellett mestersegesen nedvesiteni, de nem tudom jobban leirni. A lenyeg hogy termeszetes, ne ijedj meg! En irom benan ne haragudj
5/5 A kérdező kommentje:
Így már értem,köszi és tényleg van benne logika;de hát ki gondolná!? :) Ma voltam épp terhesgondozáson,megemlítettem,de a doki csak annyit tudott mondani,hogy:Hát a terhesség sok érdekes melléktünettel járhat,de biztos semmi súlyos probléma jele. Hát,nem lettem tőle okosabb.:)
2014. szept. 11. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!