Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már végképp nem tudom kinek...

Már végképp nem tudom kinek higgyek?

Figyelt kérdés

Pénteken 6+3 naposan voltam dokinál hüvelyi uh-t csinált,és mondta hogy szabálytalan petezsák,szikhólyag sejthető,embrió nem ábr.

Missed ab alapos gyanúja,és beküldött a kórházba,de mondtam hogy később volt a peteérésem mint középidő,erre mondta hogy akkor várjunk szerdáig,ill ha probléma van menjek a kórházba,de az utrogestant amit eddig szedtem már nem írta fel,mondván úgyis mindegy.

Másnap el is kezdtem barnázni,és ma már inkább véres volt egy kicsit,szóval mentem a kórházba hogy akkor műtét.Elküldtek uh-ra a központi uh laborba,ahol közölték hogy egy élő 9mm-es embrió látható,jó szívhanggal.

Lehetséges ez hogy 3 nappal ezelőtt semmit nem láttak most meg itt van a picike?

Viszont a vérzés még nem múlt el,lehet ez a 3napi utrogestan hiánytól?

mi a véleményetek?

2010. jan. 18. 17:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok a választ mindenkinek,pihenek sokat,csak az idegesít hogy még mindig van egy kis vérzés.Bár azt mondta tegnap az uh-s doki,hogy az biztos hogy nem a méhből jön.De akkor honnan?Meg az is eszembe jutott hogy pont most kellene megjönnie amúgy.Annyi minden kavarog bennem,legjobb lesz ha megpróbálok csak a jó dolgokra koncentrálni,meg arra hogy minden rendben lesz :)
2010. jan. 19. 17:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi újság van azóta? Voltál dokinál? Elmúlt már a vérzés?
2010. jan. 22. 17:18
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Épp ma voltam dokinál,ahhoz kellett ma visszamennem aki már műtétre akart küldeni.Ma is megnézett hüvelyi uh-gal,hétfő óta 9 mm-ről,16,2mm-re nőtt a kis picurim:)

Azt mondta előfordul ilyen hogy nem látni,jól elbújt.

Csak rossz belegondolni,ha nem kérek pár nap haladékot,hanem rögtön bemegyek a kórházba ahogy mondta.

Keddre elmúlt a vérzés szerencsére,4 napig tartott,remélem már nem is tér vissza.Szedem az utrogestan-t továbbra is.

Bízom benne hogy továbbra is ilyen jól fejlődik majd az én kis picurim:)

Köszönöm az érdeklődést,nagyon aranyos vagy:)

Te is babát vársz?

2010. jan. 22. 17:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen én 20 hetes vagyok!

Nagyon örülök, hogy minden rendben van. További sikeres folytatást és boldog babavárást!

2010. jan. 23. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!