Most aztán végképp nem tudom mit csináljak. Válaszolnátok nekem?
Én nem fogadtam orvost, felesleges dolognak tartom. Ha mindenképpen fogadni akarsz valakit, akkor az tényleg inkább a szülésznő legyen.
33 hkm
nekem fogadott dokim volt, imádtam őt, ő kísérte végig az egész terhességemet, 3 hetente jártam hozzá terhesgondozásra, de nem magánba, hanem a kórházba. Nincs "tarifája", viszont minden ő általa gondozott kismama szülésére bemegy a kórházba, legyen az akár vasárnap hajnal. Nekem az ő jelenléte nagyon sokat számított a szülésnél. A burokrepesztést ő csinálta, ő vizsgálgatott óránként, fél óránként, ő bíztatott, ő mondta, hogy mit csináljak a kitoláskor, ő varrt össze, ő jött be minden nap a kórházba meglátogatni, ő csinálta a varratszedést, a 6 hetes kontrollt, stb... A szülésznők (nekem kettő volt, mert közben volt a váltás) nem voltak fogadottak, ott helyben ismertem meg őket, nagyon kedvesek voltak és profik, a dokimmal szorosan összedolgoztak, tehát szerintem itt is a doki volt inkább a lényeg, az ő utasításait követték. A doki mondta, hogy legyen EDA, legyen oxitocin, a szülésznő meg végrehajtotta amit ő mondott. Szerintem az orvos a fontosabb, emiatt.
Habár tőlünk előre senki nem kért pénzt, mivel nagyon hálásak voltunk nekik, a dokinak 65-t, a szülésznőknek 10-et 10-et adtunk, egy csokidesszert kíséretében, közvetlen a baba születése után.
Nekem volt fogadott dokim,végig velem volt,szülésznőt nem fogadtam,de ő is végig ott volt,még enni sem ment el mellőlem.
Doki kért 80000-t,szülésznőnek adtunk 10000-t.
Én úgy gondolom hogy a kismamák általában a biztonság miatt fogadnak dokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!