Most aztán végképp nem tudom mit csináljak. Válaszolnátok nekem?
én még csak tájékozódom (és nagyon vágyakozok)---még fog. gátlót szedek
ugye azt 3 havonta kell felírtani...és az sztk-ban ( 9. ker.) mondta az orvos h mindig hozzá menjek, ekkor és ekkor rendel, amikor előszőr mentem hozzá a tabletta miatt, már akkor elmondta, h mit meddig hogyan, és ha tervezzük a gyerekvállalést akkor megbezséljük hogyan tovább....ezért furcsa nekem, h mindig más is lehetne benn...
utolsó vagyok....
a kérdésedre válaszolva, sztem már jársz annyi ideje rendelésre, hogy tudd nálatok hogyan működnek ezek a dolgok (mindig egy orvoshoz mész-e stb) és eszerint mérlegelj, ha nekem így maradna,majd egyszer mint a 3 hónapos kontroloknál, akkor nem fogadnék dokit, pénzkidobás, vennék egy jobb babakocsit mint terveztem vagy akármit belőle, uyganógy a babóra költeném...
08:19-esnek: a havi 8000 Ft az már majdnem 80000 plusz a 30000 = 110000Ft!!!
És nálunk kijelentette a doki, hogy mennyit kér a szülésért és több helyről is hallottam, szóval nincs szerinted nincs tarifa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!