Tudja már valaki hogy mije lesz, aki június vége július
elejére várja a babóját?
Gratulálok a kisfiúhoz:) Utolsó
2010. febr. 25. 09:19
szia én jártam Pécsre agenetikára. ma voltunk minden ok, és egyértelmüen fiu, a párom látta:)
2010. febr. 25. 17:51
33/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Minden jót nektek!
Utolsó előtti, azért ird majd meg, hogy mit lett! :-)
34/41 A kérdező kommentje:
Ha olvassa valaki aki ide válaszolt, mi újság veletek? Hogy vagytok? Babókák mekkorák?
Ti is úgy várjátok a végét mint én? Alig várom, hogy a karomban legyen a kisfiam. Csak most már kezdek nagyon félni a szüléstől.
:-)
Szia! Az én kisfiam múlt héten csütörtökön 1830 gramm volt. (31+3 hetesen) Már én is nagyon várom hogy láthassam! És én is kezdek izgulni a szülés miatt!! :) És a te picurod mekkora?
2010. ápr. 28. 13:45
36/41 A kérdező kommentje:
Az enyém hétfőn (29+6hetesen) volt 1613 gr. Jó nagyokat rugdos már, gondolom neked is. :-) Ha van kedved közbe irhatsz , hogy hol tartotok, vagy ha megszültél. Szivesen olvasnám. Jó olyanokat olvasni akik kb. egy idősek velem. :-)
Szia!02-19-es. 10.36-os vagyok!Hétfőn voltunk UH-on és már 1320 grammra saccolták!Akkor voltam 28+5 napos!:)))Üdv!
2010. ápr. 28. 15:15
Sziasztok! Én vagyok aki július 7., aztán július 1-re voltam kiírva. A legújabb időpont július 6.:) Most már tudjuk, hogy kisfiunk lesz és nagy valószínűséggel Zoltán Marcellnek fogják hívni:) Sajnos méreteket még nem tudok, mert nálunk a 18. heti után, csak a 32. héten van uh. Május 10-én már bővebben tudok írni. Egyébként nagyon jól vagyok, bár volt pár hetem, amikor nem tudtam aludni, sehogy sem volt kényelmes. Most már tudok aludni, csak nem eleget. Kisfiamra nem mondhatom, hogy örökmozgó, de azért minden nap többször is bejelentkezik és erőteljesen rugdos ill. kitolja fenekét v. fejét, egyenlőre még nem tudom eldönteni. Nagyon várom már, hogy a karomba tarthassam, viszont a szüléstől nagyon félek. Ha kilehetne valahogy kerülni:)Írjatok még, hogy hol tartotok, hogy vagytok. 30+1 hetes kismama
2010. ápr. 28. 16:32
39/41 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy mindenki jól van. Ha van kedvetek akkor irjatok közbe! :-)
Utolsó akkor most egy napra vagyunk kiirva! :-)
A megmozdulás szerint júni 28, de az úgy se számit. Mindkét lánnyal ráhúztam, jó lenne ha most nem igy történne. Már nagyon várom, csak én is nagyon félek. Ha tudnám, hogy olyan könnyű és gyors szülésem lenne mint a másik lányommal, akkor nem félnék.
40/41 A kérdező kommentje:
Csajok, megszült már valaki?
Én igen. 24-én megszületett a kisfiam. 3 kg és 50 cm. Egész nap csak gyönyörködöm benne. :-) Nagyon boldogok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések: