Tudja már valaki hogy mije lesz, aki június vége július elejére várja a babóját?
Utolsó vagyok. Tegnap voltam a SOTE-n genetikán, a csapat korrekt és kedves volt, de így is 3 óra alatt végeztem. Az UH nagyon alapos volt és a genetikus is szimpatikus. A baba neme még mindig nem derült ki :(
Én 31 éves vagyok, az AFP-m nagyon alacsony lett (0,47MoM), és a Páromnak van veleszületett agyi fejlődési rendellenessége amiről nemrég óta tudok. De tegnap a SOTE-n azt mondták, hogy a baba teljesen egészséges! Nekem nem is javasolták a magzatvíz vételt.
Viszont volt ott egy nagyon szimpatikus fiatal házaspár, 2 szülővel (anyuka+anyós), és sajnos ott derült ki, hogy a babájuk Down kóros. Annyira sajnáltam őket. Az élet néha kegyetlen :( Első babájuk lesz / lett volna, nem tudom megtartják-e.
És Neked az amnio lezajlott? Azt mondják, eléggé kellemetlen :( Bár az 100%-os eredményt ad. Azt tudom, hogy az eredményre elég sokat kell várni. Nagyon drukkolok Neked és a babádnak!!!!
Szióka!
Igen túl vagyok rajta. Szerdán csinálták és az előbb hivtak hogy a baba rendben van. Nálunk ha megfizetik akkor lehet kérni gyorsitott tesztet, ami pár napon belül megvan, de csak arra a tripletesztre (Down és még 2). A többire 3 hetet kell várni, de ezek a fontosabbak. És nekem egyedül a Downra lett +, úgyhogy remélem minden rendben lesz a többivel is. Még nem tudom mi lesz a baba, nem mutatta meg magát, de jövő hét kedden megyek dokihoz, valószinű csinálni fogja a 20 hetes uh-ot, reméljük kiderül. Ha meg nem a magzatvizvételből tudni fogjuk 25-én. Most csak ez a fontos, hogy rendben van a baba, már annyit sirtam, hogy mi lesz. Pont a szülinapomkor kaptam a rossz hirt, ma meg a férjem szülinapja van , szerencsére az övére jó hirt kaptunk.
Amúgy a magzatvizvétel semmi, de tényleg, még annyira sem fáj mint egy injekció. Csak az a félelem, hogy el ne menjen a baba!
Örülök, hogy nálad rendben találták a babát! :-) Ird majd meg ha tudod, hogy mi rejtőzik a lába között!
Szia
Azóta valakinek valami fejlemény? Megtudta még valaki?
Mi még mindig nem tudjuk. Csak kedden megyek uh-ra, alig birom kivárni. A barátnőm akivel egy napra vagyunk kiirva lánya lesz.
Szivesen olvasnám hogy kinek mi lesz, ha tudja már. :-)
Sziasztok már irtam privit egyik válaszolonak, de közben olvasom hogy minden rendben ment vele.
én ma voltam a 18 hetes uh-n és ugy néz ki kisfiu lesz, de nem is nagyon figyeltem, mert a doki közben mondta hogy nem jo az afp-m 0,57, a down kockázat meg 1:179-hez. holnap kell mennünk Pécsre, nagyon el vagyok keseredve.. uh-t nem csinálnak, nem tudom akkor mindek kell menni, de majd megirom mi lett, drukkoljatok. elsö baba 33 éves vagyok és 3 évet vártunk rá.
Az első és a 16.56-os vagyok. Még azóta sem derült ki nálunk semmi, 25. héten tervezem a 4D-t, akkor remélem kiderül.
Nagyon drukkolok Neked, de nem lesz baj. És idegeskedni meg sírni igazán nem szabad. Ezt szoktam írni minden kismamának, nekem egy pszichológus mondta, hogy a babára minden kihat, amit a mama gondol és érez.
Nagyon jól tudom, milyen várni a babára, vagy egy rossz eredmény után, de muszáj pozitívan gondolkodni. Nagyon drukkolok Neked! És írd majd meg mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!