Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudja már valaki hogy mije...

Tudja már valaki hogy mije lesz, aki június vége július elejére várja a babóját?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 16:36
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Júni 30- júli 1re vagyok kiírva!

Én még nem kérdeztem meg, mert a párommal úgy döntöttünk hogy majd együtt kérdezzük meg a 26 hetes 3D ultrahangon!

Kicsit furcsa a bizonytalanság, de egyben izgi is hogy majd közösen tudjuk meg! :)

2010. febr. 18. 19:56
 22/41 anonim ***** válasza:
Júni 15-re vagyok kiírva, már megtudhatuk volna, de a meglepetést jobban szeretjük!
2010. febr. 18. 21:00
 23/41 anonim ***** válasza:
Szia!Júli 14-re vagyok kiírva!És szerdán tudtuk meg ,hogy kislányunk lesz!Üdv 19 hetes kismama
2010. febr. 19. 10:36
 24/41 anonim ***** válasza:
Én június 26-ra vagyok kiírva és egy fiú egy lány.
2010. febr. 19. 10:40
 25/41 anonim ***** válasza:
Szia. Én június 14-re vagyok kiírva és kisfiam lesz ha minden igaz!! :)
2010. febr. 19. 13:39
 26/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és mindenkinek boldog babavárást kivánok! Elég vegyes az arány. Jövő héten már én is tudni fogom mi lesz.

Tegnap 17.04-es!

Ne izgulj, meglátod minden rendben lesz!! Amint látod (ha visszaolvasol nekem is rossz lett, és már tudjuk, hogy rendben van a baba). Nagyon sok kismaminak rossz eredmény jön vissza és végül kiderül, hogy minden rendben, szerencsére!! Meglátod nálad is igy lesz! Én is sok fórumot olvastam, és mindenhol jó hir lett a vége!

Szoritok, és ird majd meg az eredményt! :-)

2010. febr. 19. 15:21
 27/41 anonim ***** válasza:
Szia voltunk Pécsen a genetikán, és ott azt mondta a prof hopgy nem rossz az eredméyn, jövö héten kell menni egy normális uh-ra ha ott is ok minden akkor nem kell amniocentezis. szerintem fiu lesz, a doki (a bunko ) tegnap igy mondta kukaca van,ugy látja Levente lesz:)
2010. febr. 19. 19:43
 28/41 A kérdező kommentje:

Szia utolsó!

Örülök, hogy rendben vagy! Boldog babavárást! :-)

2010. febr. 22. 10:29
 29/41 A kérdező kommentje:
Kisfiunk lesz!!!!! :-)
2010. febr. 24. 16:27
 30/41 anonim ***** válasza:
No, hát voltunk fent a SOTE-n és nem hiszitek el, közölték hogy aznap nincs is ilyen rendelés. Hát tök jó, ők adják az időpontot amire mellesleg több mint 3 hetet kellett várni és nincs rendelés. Így még mindig nem tudom a babám nemét, bár nem is ez az elsődleges amiért mentünk. Hétfőn mehetek újra. A kismami aki először július 7-re, majd július 1-re volt/van kiírva. (és ki tudja mi lesz még a vége:))
2010. febr. 25. 09:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!