Mitől jöhetett vissza az émelygés 22hetesen? És több lett a folyásom is.
Figyelt kérdés
Mindegy hogy eszem,nem eszem,ülök,fekszem-egyszerűen 2-3napja újra émelygek.és a folyásom több,vizesebb állagú,viszont nem éget,viszket semmi.
Normális hogy így van?
2010. jan. 18. 16:02
1/2 anonim válasza:
nem lehet,hogy sok a savad?nekem attól émelygésem volt,de a schüssler-ső segített.a folyást nem tudom.
2/2 anonim válasza:
normális mind akettő tünet. a bővebb váladék az megmarad a terhesség végig, az émelygés pedig időszakos is lehet, de éllandósulhat. Ahogy nyomódik össze a gyomrod, úhy jelentkezik a hányinger/émelygés is. Én a második lányommal az első 14-15 hetet végig hánytam és a 25. héten, sőt a 37- héten is volt, hogy reggel rohantam hányni. Kitartás, ez csak kellemetlen, a fájadom az más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!