Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz hogy algopyrin helyett...

Igaz hogy algopyrin helyett az Optalgint adják?

Figyelt kérdés
Mert a barátnőm nem rég szült ott és mintha azt mondta volna !!
2014. szept. 7. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mire adnak? Fejfájásra? Vagy mi a probléma?
2014. szept. 7. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:

A leghátsó rágófogam nagyon fáj még nem elviselhetetlenül de fáj és megnéztem jobban hát bizony két luk van rajta és pont az iny tövénél és nagyon félek hogy mit tud vele kezdeni a doktornő pláne hogy 34 hetes terhes vagyok!!

És be akartam venni gyógyszert és ugy tudtam hogy ez jó rá!!

2014. szept. 7. 19:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz vele, lehet kezelni a fogakat terhesség alatt is, meg fájdalomcsillapítót is tud adni a doki, ne félj. Nekem egyébként a rubofent, panadolt javasolták fájdalomcsillapítóként. De a legjobb, ha holnap már mész dokihoz. Jobbulást!
2014. szept. 7. 19:39
 4/7 A kérdező kommentje:

A leghátsó rágófogam nagyon fáj még nem elviselhetetlenül de fáj és megnéztem jobban hát bizony két luk van rajta és pont az iny tövénél és nagyon félek hogy mit tud vele kezdeni a doktornő pláne hogy 34 hetes terhes vagyok!!

És be akartam venni gyógyszert és ugy tudtam hogy ez jó rá!!

2014. szept. 7. 19:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Bocsika elküldtem 2x,szóval felhívom akihet szoktam járni mert igy is -Sztk.hoz megyek,de van egy dokinő akihez járok!!

Meg azért félek mivel nagyon hátul van és hogy éri el,majd meg hogy remélem nem kell gyökérkezelni márpedig tuti kell mivel ha fáj már gyökeret ért!

Volt már rá sok példa a terhességem elején is

2014. szept. 7. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 12 évesemnek adták ezt fájdalomcsillapítóként.

Azt mondták, hasonló, mint az Algopyrin.

2014. szept. 7. 21:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen.A kórházban is ezt használjuk helyette.Gondolom olcsóbb és azért.
2014. szept. 8. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!