Fél algopyrin fejfájásra?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon fáj már a fejem. Csak Algopyrinünk van itthon, ha egy felet bevennék nagy bajt csinálnék? Sajnos nem találom a betegtájékoztatóját. Nyavajás front...
Köszönöm a segítséget!!
27 hkm
2013. jún. 23. 22:58
1/7 anonim válasza:
Nyugodtan bevehetsz akár egészet is! :)
Én is szedtem a terhesség alatt,sajnos többször is szükségem volt rá,egy műtét miatt.
Azt mondta az nőgyógyászom,hogy Algopyrint és Panadolt nyugodtan szedhetek!
2/7 anonim válasza:
Inkább egészet vegyél be, hogy tuti elmúljon!Nem lesz semmi baj!A picinek nem jó,ha neked fáj!
3/7 Kerria válasza:
Nyugodtan!
Nőgyógyászom nekem is engedélyezte. Megoszlanak ugyan a vélemények, de első terhességnél is alkalmazni kellett, meg most is (migrénes fejfájás)
Az első gyermekem egészséges, így nyugodtan bevehetsz, akár egy egészet is...csak ne legyen rendszeres!
4/7 anonim válasza:
Nekem is azt mondta, az orvos, hogy lehet.
5/7 anonim válasza:
Ja és a betegtájékoztatót megtalálod a neten is.
6/7 anonim válasza:
Egészet is bevehetsz, semmi baj nem lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki segített!!
2013. jún. 24. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!