Nagyon aggódom! 25 hetes kismama vagyok, bölcsességfog problémám volt. Volt más is így?
Figyelt kérdés
Múlthéten szerdán eltávolították az alsó bölcsességfogamat amivel előtte több mint egy hetet szenvedtem. A védőnőm aztmondta szedhetek rá algopyrint,így azt tettem...napi kettőt. Sajnos a húzás után bedurrant a nyirokcsomóm, nem tudtam enni, aludni, így muszáj volt fájdalomcsillapítót szednem, a nőgyógyászom javaslatára. (Algopyrin napi2) Elviselhetetlen volt. Amíg fájdalmam volt a baba is "belassult", de mióta jobb (2 napja)Ő is újra a régi. Lehet bármi baja az elmúlt 2hét megpróbáltatásaitól? Nyugtassatok meg légyszi...valaki volt hasonló cipőben?2013. jún. 18. 18:50
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem lett semmi baja. Ha hagytad volna a fogad, abból viszont tényleg baj lehetett volna. Helyesen döntöttél! Bizony, az anyai fájdalom is rosszul hat a magzatra, ha másképp nem, az anya rossz kedélyállapotán keresztül biztos. Szóval tényleg indokolt volt a gyógyszer.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi...Tudod jódarabig szenvedtem mire bekaptam az első gyógyszert, de van aza pont, amikor már nem lehet elviselni...:-/ Most viszont már jól vagyok,csak az aggodalom maradt, hogy valyon ártottam-e..De reménykedem, hogy stramm kisfiam van és meg sem kotyan neki..:-) Csak a következő uh-ig még van 6 hét..az meg rengeteg..4D-re meg sajnos nem nagyon telik, mert ő már a 4. baba lesz..
2013. jún. 18. 19:49
3/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, semmi baja nem lesz a babádnak!
4/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja. Én ugyan így jártam csak 16 hetesen nekem is az Algopyrint javasolta a szülésznőm, valamint a Paramax Rapidot (ezt bátran szedheti kismama is még a beteg tájékoztatóban is engedik) végül az utóbbit szedtem be, azt gyorsabban be tudtam szerezni. Tegnap voltunk UH-n és minden porcikáját megnézte az orvos, és ő is megnyugtatott, hogy egészen biztosan nem lesz baj a babával. Strapabíró babák ezek, sokkal rosszabb dolgokat is kibírnak, ráadásul még olyan kis ügyesek is, hogy ha történik valami velük meg is tudják javítani magukat. Szóval semmi ok az aggodalomra!
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
En egesz terhesseg alatt fogorvoshoz jartam heti 2x . Sajna nekem ette a fogaimat a babam. Gyokerkezeles huzas minden amit el tudsz kepzelni. Antibiotikumot szedtem algopyrint panadolt....... Stb..... Most 2 eves a lanyom es makkkkkk egeszseges :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat..:-) Kicsit megnyugodtam..
2013. jún. 22. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!