Kismamák, ti milyen alsóneműt hordtok és még valami?
Figyelt kérdés
Nem kényelmes semmi, pedig csak 20 hetes vagyok. Amikor alacsony kivágású bugyit veszek, szóval ami a pocak alatt van, akkor vág, főleg a császármetszés helyén. Amikor viszont nagyobbat, akkor a pocakomat szoritja. Ha felveszek egy régebbi elnyúlott bugyit, akkor kidörzsölődik a combtövem. Egyébként is összeér a combom és csak nadrágban tudok járni.
Ciki nem ciki, fehér pamut mamabugyit hordok. Kényelmes. Nem vág be sehol.
2013. jún. 18. 07:20
2/10 anonim válasza:
Tezenisben vannak nagyon jó bugyik, 2990 ft/3 db, tele fenekű, de nem annyira nagy, hogy szorítson és nagyon tágul, szinte varrás nélküli, én csak ilyen tudok már hordani, nagyon szeretem!
2013. jún. 18. 07:23
3/10 anonim válasza:
20 hetes vagyok,még a nagyobb elnyütt tangabugyik jók rám.
Amint kényelmetelenek lesznek szerintem max.4 hét váltok.
Lehet elég lesz 2-3 számmal nagyobb tanga,de ha kényelmetelen jöhet a nagyibugyi is felőlem :)
2013. jún. 18. 07:23
4/10 anonim válasza:
Ha itthon vagyok, vagy nem fontos helyre megyek, akkor semmit. Vékony anyagú, mintás vagy sötét, egy színű, laza vagy átlapolós nadrágokat hordok, nem látszik át egyáltalán. Ha pl. orvosi ellenőrzésre megyek, akkor azért veszek bugyit. Az elefániban néztem 2-3 db-ot, amikor babacuccokat vettünk.
ilyesmi fazonúak vannak hasam alatt van,de nem vágja császár helyét,én is azzal vagyok bajban h összeér combom
21 hetes
2013. jún. 18. 13:28
10/10 anonim válasza:
engem nagyon idegesít a teli fenekű, max a félig franciát tudom elviselni magamon. AMi most igazán kényelmes az a sloggi bugyijaim közül azok, amik varrás nélküliek.Olyan, mintha semmi nem lenne rajtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!