Miért nem érzem még a babámat?
18+2 a terhességem. Minden rendben a picivel, de nem érzek semmit sem.
Mellső fali a placenta egy kevés felesleg van a hasamon.
Mikor érezhetem végre?
Első várandóságom
Köszönöm a válaszokat!
Én is kb 22 hetesen éreztem, amikor már biztosan tudtam, hogy ő az.
Ne keserítsen el a "12-14 hetesen éreztem" hozzászólások.
Teljesen normális, ha még nem érzed.
Sziasztok!
Én is 18 hetes kismama vagyok, mellső fali méhlepénnyel szintén, és nem éreztem még a babát mozogni...
volt már ez a rebegő,hullámzó érzés néha mikor pl. tüsszentek,köhögök egyet,vagy hirtelen mozdulok,de nem tudom,hogy Ő az vagy sem?!
Szerintem 1-2 hét és érezni fogjuk :)
Amúgy nemét tudod már a picinek?
De aranyosak vagytok :)
Régebben úgy voltam vele, hogy jaj istenem mi lesz velem, bennem fog mozogni egy "valami" mi lesz velem kifutok a világból.
aztán mikor a teszten a második csík elkezdett sötétedni megfordult hirtelen a világ, sírva nevettem, majd összeestem és levert a víz, hogy na most mi lesz :)
Most már ez az érzés telesen megszűnt, és alig várom, hogy mozogjon :) :)
Kisasszonyra utaló jelek vannak, de van ismerősöm, akinek egyszer fiút máskor lányt mondtak. aztán a végén fiú lett :)
Már nagyon várjuk :)Párom minden este krémezi a hasamat, ráteszi a kezét hátha megmozdul.
Valami csoda, hogy érkezik hozzánk.
Igen, érkezni fog, mert neki jönnie kell, nem fogadom el azoknak a nőknek a szövegét, hogy mi történt vele, hogy elvesztette a babáját stb... sajnálom őket, de megse hallgatom, mert a mi kis csodánknak jönnie kell, hamár ennyire jönni akart, első hónapos próbálkozásra összejött :) :)
Így nekünk ő A csoda :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!