Utolso hetekben jarok kismamak! Vezetitek a magzatmozgas szamlalo tablazatot?
En a 36. hetben vagyok es most kaptam egy tablazatot a vedonotol. Elvileg azt kellene rajta vezetni, hogy megvan a napi tiz magzatmozgas, behuzogatni reggel kilenctol, hogy mikor volt egy, majd a kovetkezo, vegul igy kiadja, hogy az utolso hetekben kb melyik napszakra lesz meg a tiz. Egy fuggvenyt kepez.
OK, ertem en a lenyeget. Bar az elso babamat varva az is eleg volt, hogy tudjam, megvan a napi tiz minimum es nincsenek nagy csendek.
Most is megvan boven. En egyszeruen keptelen vagyok egesz delelott a tablazattal jarogatni mindenhova es satirozgatni, ha eppen mozgast erzek. Sok dolgom van, masik gyermekem, egyszeruen ezt kivitelezhetetlennek tartom.
Ti vezettek ilyen tablazatot? Erre most komolyan szukseg van?
Hany ora alatt van meg nektek a tiz kulonallo mozgas?
egyik előző vagyok, aki táblázatot vezetett.
A dokim azt mondta, ha nincs meg a magzatmozgás, az bajt is jelezhet, és így még esélyes, hogy időben beérünk a kórházba.
De táblázat nélkül is jó, csak a vége felé figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!