Mikor lesz végre ebből szülés?
Sorstárs :)
39 hetes vagyok én is, 2. baba. Doki szerdán azt mondta 1 cm-re nyitva vagyok és 1 héten belül meglesz a baba. Én is minden nap megyek, hajkurászom a fiamat, sokat keményedek, de még semmi. Jó lenne túl lenni rajta...
Csak nem tudom mikor lesz ez. :)))
Szia!
Én holnap töltöm a 39. hetet és 3. baba. Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, a nagylányom 2.-os a kicsi nagycsoportos az oviban. Már én is alig várom, a hétfői nst nekem is mutatott keményedéseket, de még mindig semmi. Sokat keményedek, jóslóim is vannak, de semmi extra sajnos. Nekem a hüvelyem szokott fájni, néha olyan mintha ki akarna szakadni a bébi, de semmi. A takarítás nem jött be nekem , még az ablakokat is lemostam, de semmi hatás. Kitartás!!!! Együtt érzek veled :)
Esetleg próbáld ki a pörgés ellenszerét.
A fiam mellett én se tudtam annyira pihenni, és csak vártam, vártam, vártam...
Amikor megdumáltuk a dokival, hogy úgy tűnik, magától nem akar kijönni a kiírt dátumig (nálam előző császár, cukorbetegség, kevés magzatvíz miatt), akkor császározunk, mert nem maradhat benn.
Úgy volt, hogy hétfőn még ctg nála, szerda a kiírt nap, csütörtök reggel hétkor jelenés a kórházban.
Én totálisan beletörődtem, úgy voltam vele, legkésőbb csütörtökön a kezemben a baba, most már minek pörögjek a szülésen?! Addig elvagyok a naggyal, pihenek, alszom... Nálunk volt apósom, jött anyósom is kicsit unokázni, tök jól elvoltunk... vasárnap kettőkor beindult a szülés és (igaz császár lett ebből is), de hajnali öt után meglett a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!