Akik nem szültek a kiírt időpontig: a szülés kiírt napján milyen vizsgálatot végeztek?
Kedves kérdező . ( utolsó vagyok )
Aznap amikorra ki voltam írva , volt méhszàj vizsgálat , mivel bő 1 ujjnyira nyitva voltam csináltak amnioszkopiat is illetve nst is volt.
Nekem meg akartak indítani a szülést mert ki voltam ennyire TÁGULVA meg pici fàjàsokat mutatott az nst. ( előtte egy nappal olvastam hogy a kiirt napon ha megyek vizsgálatra mert lehet bent tartanak! )!szoval en mar cuccot is vittem magammal. Kézzel tàgított is az orvos azt hittem ott maradok...bunkó volt sajnos! Ezután ment el a nyàkdugóm .
De nem hagytam indítani ugy voltunk vele párommal hogy majd ha ki akar bújni akkor kijön a baba :) igy lett 5 nap tulhordàs :) minden reggel vizsgálat . Nagyon örülök hogy nem indítottak . Hamar túl estem rajta 6 órát vajúdtam . Szüléssel együtt :) ki tudja mennyit szenvedek ha indítják , bocsi a kitérő ért :)
Könnyű szülést :)
Köszönöm a válaszokat!
Ma voltam a kórházban, nst és méhszájvizsgálat volt. Holnap is menni kell, megkérdeztem, mi lesz holnap, csak nst azt mondta a doki.
Kicsit elkeseredtem, mert a doki szerint még tuti nem szülök mostanság - mára vagyok kiírva. Szerinte teljesen zárt a méhszáj, hétfőn pedig a fogadott dokim C2100-nek mondta, szóval én már nem értek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!