Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen terhesvitamint ajánltok...

Milyen terhesvitamint ajánltok az Elevit helyett? 8hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 10:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Terhességi vitamin még a Gravida.Nekem ezt is ajánlotta a dokim.
2010. jan. 18. 10:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Béres Gravida ( nekem hányingerem volt tőle én Elevitet szedtem ), meg a Femibiont szokták ajánlani
2010. jan. 18. 10:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Femibion!Nekem az Elevit székrekedést okozott!17 hetes kismama
2010. jan. 18. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy miért nem akarod az elevitet szedni...

Én a nagy kapszulákat voltam képtelen lenyelni egy félrenyelés után, így találtam rá a Hipp natal étrend kiegészítőre kismamáknak (DM-ben lehet kapni). Ez folyadék, olyan, mint egy gyümölcslé. Ebben is van folsavtól elkezdve mindenféle vitamin.

2010. jan. 18. 10:30
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan,hogy az Elevittől e,de állandóan fáj a hasam,és hol megy a hasam,hol székrekedésem van.
2010. jan. 18. 10:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Hipp natal a legjobb szerintem. Nagyon szépen rendben tartja a vérkpet, 35 hetesen még 135 volt a hgb, ami ilyenkor már ritka, a legtöbb kismama már ilyenkor vérszegény és 120 alatt van ez az értéke, a vasam is majdnem a maximumon. Rossmannban és DM-ben a legolcsóbb 1000 ft körül van/doboz, ami 12 napra elég.Mellesleg nem csinál étvágyat, így a kilók sem jönnek gyorsan, (38 hetesen 11 kg).
2010. jan. 18. 10:37
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia az első terhességnél Elevitet szedtem,a lányom 4350 gr-mal született. A mostani terhességnél Gravidát kezdtem el szedni,de nagyon beteg voltam tőle,állandóan fájt a gyomrom. Az orvos javasolta a Femibiont és most azt szedem.
2010. jan. 18. 10:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem a is a Hipp Natal vált be! 14 hetesen hagytam abba az Elevit szedését, és átálltam a Hipp Natalra! Elmúlt a hányingerem és a székrekedésem is! A vérképem teljesen rendben van! A környezetemben senki nem hallott még róla, kicsit idegenkedtek tőle, hogy biztosan jó lesz, de nekem nagyon bevált! Az íze sem borzasztó, és inkább étrend kiegészítő, mint gyógyszer!
2010. jan. 18. 10:45
 9/16 anonim ***** válasza:

szia,

Femibion 800-at a terhesség 12.hetének végéig,

a 13.héttől pedig a Femibion 400-at!

Én is Elevitet szedtem, én rosszul voltam ettől és ha 3naponta tudtam székelni minimálisat akkor sokat mondok!

De van akinek meg ez vált be, de gondolom, ha feltetted a kérdést akkor te sem bírtad nagyon...

Na még annyit, h ez a Femibion drágább mint a többi, de én úgy voltam vele, h betudtam szedni, így megérte!

K.

2010. jan. 18. 11:02
 10/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mindkét terhességem alatt a Maternát szedtem, és tökéletes vérképem volt védig és jódot is tartalmaz, míg a Femibionban, azt hiszem nincs, de nem vagyok benne biztos.

2010. jan. 18. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!