Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt már ilyen?

Kinek volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Holnap leszek 8hetes terhes.Az 5.héttől végig volt terhességi tünetem,a 7.hétre teljesen elmúlt minden.Se a mellem nem feszít,se hányinger stb...Mitől lehet ez?Valami baj lehet?A 12.héten kell mennem Uh-ra addig megőrülök.
2010. jan. 17. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen kérdés van ám, és sok-sok emberrel van ez így. Nem kell megijedni. Annak idején én is feltettem ezt a kérdést, nagyon ijesztő tud lenni, főleg ha az ember nem tudja mire számítson.

Nekem amúgy tünetem se volt, nemhogy megszűnő, de alapból semmi. Mondta az orvosom, hogy a 6-7. héttől számíthatok rosszullétekre. Persze nem jött a rosszullét, sógornőm pedig okoskodott, hogy biztos nem fejlődik jól, ő elvetélt ha nem volt tünete, stb. Most 22 hetes vagyok, és onnan tudom, hogy babát várok, hogy rugdal a kicsi fiam. Nyugodj meg, nincs semmi baj! :)

2010. jan. 17. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is így indult a terhességem, és egy egészséges kislányom van. Nyugi! Minden rendben van. Ha kételkedsz ebben menj el előbb orvoshoz, vagy esetleg hívd fel, de ne őrülj meg! Még sokminden lesz, amin tudsz "idegeskedni" mind a terhesség, mind a baba születése után. Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb problémád! :)
2010. jan. 17. 21:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,egy picit sikerült lenyugodnom
2010. jan. 17. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Egyébként ha annyira aggódsz, akkor tényleg menj el korábban orvoshoz. Na nem azért, mert baj van, hanem, hogy megnyugodj. Én olyankor napokig csak rágtam magam, emlékszem, nagyon rossz volt a bizonytalanság. Egyébként az ennél is rosszabb idő a 12-18. hétig (vagy ameddig meg nem mozdul a baba)

Hiszen ha baj van a 12. hét előtt, akkor általában annak jele van. Vérzés, görcs, rosszullét. Viszont ha utána van baj, az már nem ilyen egyértelmű. Én akkor őrültem majdnem meg, amikor már megvolt a genetikai uh, de a babát még nem éreztem, ráadásul a 14. héten rózsaszín folyásom is volt, na az betett. Baj nem lett belőle, de sokat idegeskedtem emiatt.

2010. jan. 17. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, én pont ugyanígy voltam. 5-6. héten volt olyan, hogy felkelni sem tudtam. Aztán a 7. közepétől semmi, csak a szagundorom maradt meg. Én is nagyon aggódtam, de nekem könnyebb volt mert alapból veszélyeztetett terhes vagyok, így nekem volt uh a 9. ill.10 és 12. héten is. Így megtudtam győződni róla, hogy ilyen fajta vagyok és nincs semmi gond!

Nyugi, ez még nem jelenti azt, hogy baj van a babával!

13hkm

2010. jan. 18. 07:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ok aggodalomra, inkább örülj neki... talán ennyi volt a rosszullét. Én pont az 5-6-7. héten voltam rosszul, fáradt voltam, fájt a mellem... és onnantól kezdve amig a baba nem kezdett a 20.hét körül aktívan mocorogni néha azt sem hittem el hogy babát várok :)
2010. jan. 18. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!