Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS! állítólag 6 hetes terhes...

SOS! állítólag 6 hetes terhes vagyok, de az orvos nemlát (hall) szívverést. Egy hete voltam vizsgálatra akkor még terhességet se lehetett látni. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Július 7-én volt utoljára menzeszem,kb.egy hete vizsgált a doki és jele sem volt a terhességemnek.Ma már kimutatta az ultrahang,és adoki azt mondta hogy már a 6odik hétben kellene járnom,de valami nincs rendben mert nemhall szívverést.Lehet kikellessz "pucolnia",de en nagyon szeretném a babát...kérlek segítsetek

2014. szept. 4. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Majd ird meg mi lett
2014. szept. 18. 11:24
 12/14 anonim ***** válasza:
6 hetesen negatív volt a terhességi tesztem, pedig nem menstruáltam. Semmi nem látszódott hüvelyi UH-on, 3 hét múlva kellett visszamennem. Ekkor 9 hetes voltam a menstruáció alapján, itt már láttak szívhangot, de a méretek alapján 7 hetes voltam kb. .. Szóval lehet. :-) aj igen, 6,5 hetesen lett halvány pozitív tesztem. Pedig rendszeresek a ciklusaim, 28-29 napos. UH-os azt mondta hogy ezek szerint nem rendszeresek. Pedig mindig így menstruáltam, el sem tudják képzelni hogy nem feltétlenül középidőben van peteérés. Most 17 hetes vagyok, és tényleg terhes. :-)
2014. szept. 19. 10:26
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszolòk segítségét :-) kb. másfél hete voltam kontrollra,és aztmondta a doki hogy csùszott az egész ciklusom és ezért nemvették észre hamarabb a babát.eddig úgyvan hogy minden rendben :-) akkor léptem át a hetedik 7be.de terhességi könyvecskét még nemkaptam.remélem minden rendben is lessz :-)
2014. szept. 19. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendben volt minden?:)
2016. okt. 2. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!