Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ha nem marad...

Mit csináljak ha nem marad fent a hüvelykúp, amit a doki felírt?

Figyelt kérdés

25 hetes vagyok, írt fel hüvelykúpot mert van egy kis sárgás folyásom, meg fehérje is van a vizeletembe.

Már 2 napja este ezzel "szórakozom", de egyszerűen nem marad fent. Azt mondta estére tegyem be, én a lehető legjobban felnyomom, még is kb 5-10 másodperc múlva kijön, a negyede az "lemálik" róla mert ahogy beteszem egyből kezd szétmenni, de valamiért mégis kijön.

Van vmi ötletetek?

Még soha nem kellett ilyesmit használnom, ezért elég tapasztalatlan vagyok e téren, de nem tudom már egyszerűen feljebb nyomni, vagy lehet inkább nem merem. Nem tudom. Léci segítsetek! Nem szeretném ha nem tudnám kikezelni a kúppal ezt a fertőzést.:(

2008. aug. 8. 08:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár, nekem terhesen eddig nem kellett használnom, de előtte igen. Én kis spatulát vagy mit használtam hozzá, amibe be kellett helyezni, és azzal tettem fel. Így nem mállott le, és a spatula jelezte, hogy milyen mélységig kell feltenni. Érdeklődj utána a gyógyszertárban, hogy terhesen lehet-e ilyet használni, és ha igen, akkor szerezz be egyet.
2008. aug. 8. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor helyezd fel, amikor lefeküdtél,és már nem kelsz ki az ágyból! Készíts oda nedves kéztörlőt, azzal majd le tudod takarítani a kezed, és amikor legközelebb felkelsz, kézmosással indíts!
2008. aug. 8. 08:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat! Majd ma este megpróbálom akkor fekve! Aztán ha így se megy holnap felhívom és megkérdezem mit csináljak.

További szép napot!

2008. aug. 8. 08:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Terhesen nem szabad az aplikátort használni!!

Miután feltetted (kézzel), legalább fél óráig nem szabad felkelni, hogy bent oldódjon fel a kúp!

Jobbulást!

2008. aug. 8. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Feküdj le az ágyba és akkor helyezd fel a kúpot. Ha a feneked alá egy párnát teszel így megemeled az altestedet a kúp nem tud kiszökni és bent olvad el.
2008. aug. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!