Mit csináljak ha nem marad fent a hüvelykúp, amit a doki felírt?
25 hetes vagyok, írt fel hüvelykúpot mert van egy kis sárgás folyásom, meg fehérje is van a vizeletembe.
Már 2 napja este ezzel "szórakozom", de egyszerűen nem marad fent. Azt mondta estére tegyem be, én a lehető legjobban felnyomom, még is kb 5-10 másodperc múlva kijön, a negyede az "lemálik" róla mert ahogy beteszem egyből kezd szétmenni, de valamiért mégis kijön.
Van vmi ötletetek?
Még soha nem kellett ilyesmit használnom, ezért elég tapasztalatlan vagyok e téren, de nem tudom már egyszerűen feljebb nyomni, vagy lehet inkább nem merem. Nem tudom. Léci segítsetek! Nem szeretném ha nem tudnám kikezelni a kúppal ezt a fertőzést.:(
Köszi szépen a válaszokat! Majd ma este megpróbálom akkor fekve! Aztán ha így se megy holnap felhívom és megkérdezem mit csináljak.
További szép napot!
Szia!
Terhesen nem szabad az aplikátort használni!!
Miután feltetted (kézzel), legalább fél óráig nem szabad felkelni, hogy bent oldódjon fel a kúp!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!