3 vagy több gyerekes anyukák, aki az első kettőnél sokat hányt terhesség alatt és nagyon rosszul volt az első hónapokban, a harmadikkal is így lett?
Figyelt kérdés
Szeretnénk harmadikat, de nem tudom hogy bírnám a rosszullétet és a sok "rókázást" két gyerek mellett. Volt hogy napi 7-szer is hánytam :-(2014. szept. 4. 09:51
1/5 anonim válasza:
Szia!
Harmadikkal vagyok 16 hetes,a 14. héttől végre kezdtem jobban lenni,már majdnem teljesen jól vagyok.Elsővel csak émelyegtem állandóan,másodikkal nagyon sokat hánytam,pedig mindkettő kisfiú.Most a 6-8. hétig nagyon cudar volt,sokat hánytam,gyenge voltam,de utána javult egy kicsit az elviselhető irányába.Nem mondom,hogy könnyű volt,egész nyáron nyűglődtem,de túl vagyok rajta.
Üdv
2/5 anonim válasza:
Igen, mindhárommal hánytam kb a 15. hétig
3/5 anonim válasza:
Elsővel reggelente hánytam, egész nap émelyegtem. Másodikkal egész nap hánytam 2 hónapig, nagyon rosszul voltam, az nagyon nehéz volt, a legnagyobb 15 hónapos volt. A harmadikkal napközben jól voltam, este voltam hányós, úgyhogy vidáman még a játszótérre is ki tudtunk menni, mikor éreztem, hogy kezd hányingerem lenni, hazamentünk, általában férjem is addigra hazaért, úgyhogy nem volt probléma. Szerintem ha hajlamos vagy rá, nem fogod egészen megúszni a dolgot, de ha szerencséd van csak émelygésed lesz, nem egész napos rókázás.
4/5 anonim válasza:
3 gyerekem van, mindhárommal végighánytam a 9 hónapot :(
Nem lett jobb semmitől...
Volt, hogy a kétévesem bejött utánam és mondta, hogy: Anya,büfiztél? :)
5/5 anonim válasza:
első 2 terhességemnél soha semmi bajom nem volt,most pedig folyton hánytam szóval nem bztos ,hogy rosszul leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!