Tisztasági betét? Normális ez?
Figyelt kérdés
35hetes terhes vagyok kb a 30.héttől van folyásom!Nincs viszketés meg égető érzés!De sárgás a folyásom!voltam dokinál is de minden rendben talált!Normális a bővebb folyás?Vagy baj van a babával?2010. jan. 17. 19:45
1/6 edus83 válasza:
Ne aggódj biztosan nincsen baj:))!!!!Én 37hetes vagyok és eleje óta van ilyen folyásom és minden rendben!!!Biztosan nálad is főleg ha doki is ezt mondta!!!NYUGI:)))
2/6 anonim válasza:
nállam ugyanilyen bő,sárga folyásom van a 7. hét óta folyamatosan.nincs viszketés ,meg semmi olyan ami baj lehetne.doki azt mondta ez természetes.
3/6 anonim válasza:
Terhesség alatt alapból bővebb a váladékozás, épp a baba érdekében. A bő váladék egész egyszerűen mindent kisodor magával, nem ad esélyt annak, hogy egy esetleges fertőzés felfelé szálljon. Ha nem büdös, nem csíp, nem viszket, akkor csak örülj neki, mert a babát védi.
Használj naponta több tisztasági betétet.
27h km
4/6 anonim válasza:
Nekem is sárgás így a vége felé. Normális :)
5/6 anonim válasza:
Ha tudnád, hogy mekkora mázlista vagy, hogy csak a 30. héttől van folyásod:) Nekem a legelejétől van, mindig nézték, hogy nincs e benne baci, szerencsére nem volt soha, de most így a 40. héten már napi 15 tisztasági betétet használok, mert sok is van, meg utálom, ha nem száraz. Mást nem tudsz Te sem tenni, ha nincs vele semmi egyéb gond (nem csíp, viszket, nem színes, szagos)akkor teljesen normális. Nem szabad kimosni, hüvelyöblíteni...mert akkor felborítod az egyensúlyt a hüvelyedben és elkapsz minden hülyeséget. A dokinak említsdmeg, hogy ellenőrizze nincs e benne baci, ennyi:)
6/6 anonim válasza:
Nekem is úgy a 30. héttől van folyásom, nem büdös, átlátszó. Mikor vizsgált a doki, látta ő is, és adott rá Klion hüvelytablettát. Azóta elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!