Adrián vagy Botond? Szerintetek melyik nevet adjam a kisfiamnak ha egyáltalán az lesz?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 19:22
2/14 anonim válasza:
Nekem a Botond tetszik. Bár fontos hogy milyen vezetéknév van előtte.
3/14 anonim válasza:
Mi a vezetéknév? Figyelembe kellene venni azt is...
4/14 A kérdező kommentje:
Tenk a vezetéknév.
2010. jan. 17. 19:26
5/14 anonim válasza:
a kettő közül Botond, de igazából egyik sem tetszik:)
6/14 anonim válasza:
Ha "Tenk" a vezetéknév, akkor szerintem az Adrián jobban megy hozzá. Érthetőbb, dallamosabb.
8/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi válaszokat.igazábol egy picikét nekem is jobban tetszik a Botond csak az a baj,hogy páromnak egyáltalán nem tetszik.meg az Adrián tényleg jobban megy a vezetéknévhez.
2010. jan. 17. 19:30
9/14 anonim válasza:
A fenti vezetéknévhez az Adrián jobban illik. Persze abba is érdemes belegondolni, hogy melyiknek milyen a becézhetősége, mert esetlegesen ez később gúnyolódás tárgya lehet.
10/14 anonim válasza:
Nekem az Adrián jobban tetszik. A Botond mostanában nagyon gyakori
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!