Ti szedtek magnéziumot?
Figyelt kérdés
31 hetes vagyok, nincs görcs, keményedés, csak néha éjszaka begörcsöl a vádlim. Indokolt lenne a magnézium szedése? Ti milyen tünetekre szedtek?2014. szept. 3. 12:22
1/7 anonim válasza:
A görcsös vádli példás magnéziumhiány jele. Nem fog ártani a 36. hétig. Sőt a wc-n még jól is jön. ;-)
2/7 A kérdező kommentje:
És mennyit szedjek Magne B6-ból naponta?
2014. szept. 3. 12:31
3/7 anonim válasza:
terhesvitamint szedtem, amellett nem kellett. azt mondta a védőnő ha nagyob görcsólök csak akkor szedjek be. 36. het felett pedig nem szabad szedni.
4/7 anonim válasza:
Először is beszéld meg a dokiddal mennyit javasol. Nekem napi 300 mg volt az adagom. Az első terhességnél végig szedtem (nem igaz hogy nem szabad a 36. hét után, csak már nem akkora adagban 39+5 napra szültem). Most a másodikkal 38 hetes vagyok. A múlt héten hagytam abba a szedését, mivel a vádlifájdalom elmúlt, ha lenne szedném továbbra is.
5/7 anonim válasza:
Én 12 héttől magnerotot szedtem, semmi panaszom nem volt, se a hasam se a lábam nem görcsölt így. A héten hagyom abba, 36 héthez értem.
6/7 anonim válasza:
nekem se görcs, se keményedés, se vádligörcs. semmmi. mégis napi 300 mg-ot ajánlott szedni az orvosom (por állagú, szájban azonnal oldódó). szerinte minden kismamának kell szedni keményedéstől, vádligörcstől függetlenül.
7/7 anonim válasza:
nem árt szedni,akár a koraswzülést is megelőzheted vele,mert minimálisra csökkenti a méh-tevékenységet. bár a lábgörcsök nem biztos,h. elmúlnak. első terhességemnél szorgosan szedtem az 500mg-osat naponta,sokszor kettőt is,de a vádligörcs megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!