A 16. heti vérvételre ugye nem kell éhgyomorra lenni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 10:42
1/9 anonim válasza:
Én mindig minden vérvételre éhgyomorra mentem, szerintem úgy kell.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. szept. 2. 10:48
3/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit néznek! Ha általános labor van, akkor éhgyomorra kell menni! De nekem még például kötelező volt az AFP és oda nem kell éhgyomor.
37hkm
4/9 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Én is így voltam vele. A végén pedig heti 3szor szúrkáltak és ez 2 hónapig volt.
5/9 anonim válasza:
Azért ajánlott az éhgyomor, mert az étel meg tudja dobni a vércukorszintet.
Én egyszer vérvétel előtt fél órával ettem péksütit, jött is a dokim, hogy jajj cukros lehetek! Mehettem újabb vérvételre másnap éhgyomorral. :-(
Utána már inkább mindig éhgyomorra mentem.
6/9 anonim válasza:
Egyetlen egy paraméter van, amely vizsgálatához éhgyomor kell, ez pedig a vércukor. Ha az benne lesz, akkor kell, ha nem, akkor nem.
7/9 anonim válasza:
A 16hetes vérvétel az afp.
Nem kell éhgyomorra menni, csak a cukorterhelésre, amit 24-28hét között szoktak levenni.
8/9 anonim válasza:
Nálunk az összes vérvételre éhgyomorra kellett menni, mert mindegyiknél be volt jelölve a vizsgálatkérő papíron, hogy "vérkép automatával", ami magában foglalta azt, hogy éhgyomri cukrot is néznek.
9/9 anonim válasza:
Milyen vérvétel? Sima vérkép, vagy genetikai? A genetikai vérvételre nem kell éhgyomorral menni.Nekem a 16.héten vették le az AFP-t,de azt már eltörölték úgy tudom. Ha genetikai vérvétel akkor ehetsz ha más egyéb akkor nem ehetsz. 26.hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!