16 hetes vérvételre éhgyomorra kell menni? Kávét lehet inni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 07:23
1/20 anonim válasza:
Éhgyomorra, kávét sem szabad inni.
2/20 anonim válasza:
Étlen szomjan kell menni. 1-2 korty víz belefér, de nem több. Se kávé, se kaja. Mert akkor az esetleg befolyásolná az eredményt, és az neked lenne rossz.
3/20 anonim válasza:
nekem nem kellett éhgyomorra mennem csak a cukorterhelésre. 16hetes vèrvételen ehettem ès nem volt semmi gond az eredménnyel.de azért hìvd fel a védőnőt mert van aki ehet van aki nem
4/20 anonim válasza:
Ha nem kérnek éhhomi cukrot, akkor nem látom értelmét az éhezésnek. Én mindig ittam egy teát meg ettem egy babánt akkor is ha cukrot néztek, mert összeestem volna különben mire odaérek.
5/20 anonim válasza:
Ha nem néznek cukrot,akkor ehetsz nyugodtan!ÉS EZ 100 %
Nekem csak a cukorterhelésre kellett éhgyomorra mennyi.Mondjuk én előtte is ittam egy kávét,és még így is rosszul lettem,nem bírom ha nem ehetek reggel,leesik a vércukrom,úgyhogy már csak emiatt is tudom ilyen biztosan hogy csak a cuki terheléskor kell éhgyomorra menni.
6/20 anonim válasza:
csak a 24 hetes cukros vérvételre kell éhgyomorra menni! Mindig rákérdeztem és azt mondták, hogy nyugodtan reggelizzek és majd szólnak, ha éhgyomorra kell menni. Csak a cukros előtt szóltak, hogy most semmit nem lehet enni és inni.
7/20 anonim válasza:
Nem kell éhgyomorral menni! Nekem délután fél kettőkor vették le, biztosan gondolták, hogy addigra már ettem valamit, de nem volt probléma. Az eredményem is tökéletes lett.
Csak a cukorterheléses vérvételre kell majd éhgyomorral menni.
23 hkm
8/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ha nem iszom kávét annyira lemegy a vérnyomásom. Cukrot nem néznek, csak az AFP lesz.
2014. ápr. 15. 09:24
9/20 anonim válasza:
Egyqltalan nem kellett ehgyomorra mennem, direkt rakerdeztem. Ehettem ihattam elotte. A cukorterhelesesnel nem lehetett enni es inni.
10/20 anonim válasza:
nem lehet se enni se inni.kavet se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!