Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 18. heti genetikai ultrahang...

A 18. heti genetikai ultrahangra elkísért Titeket a párotok?

Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 17:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Velem még a legelső hüvelyi UH-ra is jött, ő is akarta látni a pulzálást. Sajnos mondjuk nem láttunk olyat soha, de most is ragaszkodik hozzá, hogy ha újra sikerül, bejön velem már a hüvelyire is.
2014. szept. 1. 19:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Igen,ha kell szabadnapot ker pedig ket munkahelye van :)

24hkm

2014. szept. 1. 23:09
 13/22 anonim ***** válasza:

Velem a férjem az első gyerek első 3 UH-jára jött el. Azóta egyedül jártam mindenféle vizsgálatra, vagy a gyerekekkel.

39+2 hetes vagyok a harmadikkal.

2014. szept. 1. 23:11
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem. Nálunk nem engedik be az UH-ra az apukákat egyáltalán. Még a váróból is kizavarják őket egyes nővérkék, így nálunk az apukák szinte egyáltalán nem járnak vizsgálatokra a kismamákkal. Most vagyok 32 hetes és a párom egyszer látta a babát, amikor magánúton elmentünk 4D-re, hogy végre ő is láthassa a babát odabent.
2014. szept. 2. 12:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Minden alkalommal együtt megyünk! Az időpontokat is úgy kérjük hogy tudjon jönni! Még ha csak vérvételről vagy kis dologról van is szó!
2014. szept. 3. 03:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Én mondjuk egy vérvételre nem citálnám magammal szegényt :)))
2014. szept. 3. 19:29
 17/22 anonim ***** válasza:
8-as vagyok :) Mi maszek dokihoz jártunk úgy kértük az időpontot hogy párom fix szabadnapján tudjon velem jönni. A vérvételek meg mindig a fix szabadnapjára estek így nem kellett szabit kérnie. Még a szülés is a 3 hetes szabadsága elején történt :) Szóval mázlisták voltunk :) 2 hetes kisfiú anyukája :)
2014. szept. 3. 19:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Én nem beszólni akarok, esküszöm, de ez most komoly, hogy elment veletek egy vérvételre? Miért??? Én ezt sosem vártam el a férjemtől és nem is jött szóba, hogy a vérvételekre vagy pl a cukorterhelésre elkísérjen... szerintem ezeket az apróbb ügyeket egyedül is csodásan el lehet intézni...
2014. szept. 3. 21:33
 19/22 anonim ***** válasza:
2 hetes kisfiú anyukája vagyok. Én nem vártam el szívesen jött magától önként és dalolva :) És nekem jól esett hogy nem kellett órákat ülnöm egyedül vérvételre várva :) Ha meg szabadnapjára esett a vizsgálat akkor meg ráért eljönni velem addig is együtt voltunk ( A hét nagy részét külföldön tölti) Szóval nálunk természetes volt és nem elvárás. ( Egyedül is eltudtam volna intézni természetesen) Nem értem mért fáj ha van akit még vérvételre is elkísérnek?
2014. szept. 4. 18:36
 20/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem fáj, csak csodálkoztam és kiváncsi voltam a miértre...
2014. szept. 4. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!