Hogyan dolgoztátok fel, amikor kiderült, hogy nem a vágyott nemű baba lakik a pocakban?
Persze, az első az egészség, de nyilván mindenkinek van egy titkos vágya és nagyon-nagyon szeretné, ha fia/lánya születne.
Kiderül, hogy nem így lesz...
Utána ti hogyan tudtátok ezt megemészteni?
Mi kislányt szerettünk volna,mert férjemnek már van egy fia. természetesen amikor a 17.héten kiderült,h fiú akkor 2 hétig alig szólt hozzám a férjem. másodjára a 12.héten derült ki a neme és fiú lett ő is. természetesen már meg sem lepődtünk,de akkor is csalódottak voltunk.
most csak azért vállalok be még egy terhességet,hátha lány lesz. kiokosítottam magam mindenféle Czeizel praktikákból. remélem a legjobbakat és kislányunk lesz!! ha mégsem,akkor egy igazán nagy fiús család leszünk :)
Mindketten mindig lányt szerettünk volna.
Az első gyermekünk meglepi, sokáig úgy volt, hogy örökbe kell adnunk. Ezért mikor a legvégén mégis megtartottuk (akkor derült ki a neme is), cseppet sem érdekelt, hogy nem lány. :)
Másodikra még inkább lányt szerettünk volna. Ő is fiú. 14 hetesen 4D-n 100%-ra mondták. Mindketten csalódtunk. De ma már 2 éves, eleven, kis zsivány, nagyon szégyellem, hogy akkor jó 2 hét kellett, hogy átálljon az agyam, és szívből örüljek annak, hogy fiú.
Harmadjára már beletörődtem, hogy úgyis fiú lesz. Szintén 14 hetesen elmentünk 4D-re, és ő is 100%-ra megmutatta magát. Olyan hihetetlen volt, hogy kislány, hogy szülésig el sem hittem. Nem tudtam elképzelni, hogy lehet lányom is. Már 10 hónapos, mostanában kezd természetessé válni a sok rózsaszín.
Mindhármukat imádom, és a nemük csak addig számít, amíg meg nem születnek.
Köszönöm kedves utolsó, hogy hozzászóltál! Örülök, hogy végül született egy kislányod is! :)
És nagyon igaz, amit írtál, ezt nagyon megjegyzem magamnak!!! "és a nemük csak addig számít, amíg meg nem születnek." Köszönöm! :)
Nem tudom jár-e még itt valaki.
26-os hozzászóló vagyok,két kisfiam van és ma derült ki,hogy a harmadik KISLÁNY!Nagy a boldogság!
Minden jót!
Szia!
Én a 25-ös válaszoló vagyok:) GRATULÁLOK:) Azt hiszem 2 kisfiú után "ki és meg érdemelted",hogy végre kislányod legyen:) Tényleg nagyon gratulálok:) Boldog babavárást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!