Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan dolgoztátok fel,...

Hogyan dolgoztátok fel, amikor kiderült, hogy nem a vágyott nemű baba lakik a pocakban?

Figyelt kérdés

Persze, az első az egészség, de nyilván mindenkinek van egy titkos vágya és nagyon-nagyon szeretné, ha fia/lánya születne.

Kiderül, hogy nem így lesz...

Utána ti hogyan tudtátok ezt megemészteni?

2014. aug. 31. 22:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Mi kislányt szerettünk volna,mert férjemnek már van egy fia. természetesen amikor a 17.héten kiderült,h fiú akkor 2 hétig alig szólt hozzám a férjem. másodjára a 12.héten derült ki a neme és fiú lett ő is. természetesen már meg sem lepődtünk,de akkor is csalódottak voltunk.

most csak azért vállalok be még egy terhességet,hátha lány lesz. kiokosítottam magam mindenféle Czeizel praktikákból. remélem a legjobbakat és kislányunk lesz!! ha mégsem,akkor egy igazán nagy fiús család leszünk :)

2014. szept. 1. 14:15
 32/41 A kérdező kommentje:
kedves 12:20-as válaszoló: ez tényleg hideg zuhany! Szívből kívánom, hogy felszívódjon a ciszta és minden rendben legyen a babátokkal!!!
2014. szept. 1. 15:04
 33/41 anonim ***** válasza:
Köszönöm kedves Kérdező! :) A neme szerintem mindegy, bármilyen közhelyes, a lényeg tényleg csak az, hogy ép és egészséges legyen! Boldog babavárást! 12:20-as voltam
2014. szept. 1. 16:58
 34/41 anonim ***** válasza:
Első gyereknél teljesen mindegy volt a neme, fiú lett. Másodiknál titkon azt reméltem, hogy hátha kiscsaj lesz, szintén fiú lett. Harmadiknál elmentünk 4d-re 16 hetesen, de én már előtte mindig mondogattam hogy tuti fiú lesz, a párom szintúgy azt szajkózta folyton, hogy ő csak fiút tud csinálni majd meglátom, így meg sem lepődtem mikor a doki azt mondta hogy ő is kisfiú. Lélekben fel voltam rá készülve. Egyenlőre megálltunk 3 gyereknél , de ha mégis lenne negyedik, akkor kislányt szeretnék :) de ha nem az lenne, akkor sem dőlne össze a világ :)
2014. szept. 1. 22:32
 35/41 anonim ***** válasza:
Én lányra vágytam, nem is tudtam magam máshogy elképzelni csak lányos anyukaként.Lányunk lesz, így nem tudom, menny idő után kattantam volna át, hogy ugyan úgy tudjak örülni egy fiúnak.Mert végül biztos ugyan akkora öröm lett volna, de az is biztos, hogy párszor visszakérdeztem volna a dokinál, hogy tényleg fiú-e.
2014. szept. 2. 04:00
 36/41 anonim ***** válasza:
Mi az első perctől kezdve biztosak voltunk benne hogy lány, rögtön volt nevünk is :) aztán a 14.heti uh-on kiderült, hogy hát pedig mégsem az! Őszinte leszek! Volt már 2 vetélésem, és nem is volt könnyű menet a teherbe esés,mégis amellett hogy egészséges legyen, igenis mindketten lányt szerettünk volna! A második genetikai uh-on még úgy voltunk vele, lehet csak elnézték elsőnek :) de hát nem! A mai napig mind a kettőnknek hihetetlen! Ma vagyok 26+4 hetes de még nevünk nincs! Viszont ettől függetlenül nagyon szeretjük és alig várjuk hogy megszülessen!
2014. szept. 3. 04:19
 37/41 anonim ***** válasza:

Mindketten mindig lányt szerettünk volna.

Az első gyermekünk meglepi, sokáig úgy volt, hogy örökbe kell adnunk. Ezért mikor a legvégén mégis megtartottuk (akkor derült ki a neme is), cseppet sem érdekelt, hogy nem lány. :)

Másodikra még inkább lányt szerettünk volna. Ő is fiú. 14 hetesen 4D-n 100%-ra mondták. Mindketten csalódtunk. De ma már 2 éves, eleven, kis zsivány, nagyon szégyellem, hogy akkor jó 2 hét kellett, hogy átálljon az agyam, és szívből örüljek annak, hogy fiú.

Harmadjára már beletörődtem, hogy úgyis fiú lesz. Szintén 14 hetesen elmentünk 4D-re, és ő is 100%-ra megmutatta magát. Olyan hihetetlen volt, hogy kislány, hogy szülésig el sem hittem. Nem tudtam elképzelni, hogy lehet lányom is. Már 10 hónapos, mostanában kezd természetessé válni a sok rózsaszín.

Mindhármukat imádom, és a nemük csak addig számít, amíg meg nem születnek.

2014. szept. 4. 12:33
 38/41 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó, hogy hozzászóltál! Örülök, hogy végül született egy kislányod is! :)

És nagyon igaz, amit írtál, ezt nagyon megjegyzem magamnak!!! "és a nemük csak addig számít, amíg meg nem születnek." Köszönöm! :)

2014. szept. 4. 13:08
 39/41 anonim ***** válasza:

Nem tudom jár-e még itt valaki.

26-os hozzászóló vagyok,két kisfiam van és ma derült ki,hogy a harmadik KISLÁNY!Nagy a boldogság!

Minden jót!

2014. szept. 23. 16:25
 40/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 25-ös válaszoló vagyok:) GRATULÁLOK:) Azt hiszem 2 kisfiú után "ki és meg érdemelted",hogy végre kislányod legyen:) Tényleg nagyon gratulálok:) Boldog babavárást:)

2014. szept. 23. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!